Najdi forum

Mamice ki ste imele košek- imam prevleko, oblačilo za košek in ne vem ali je bolje imeti dva ( enega z apreobleč ko se drugi pere). To ne bi bil oben problem, če ne bi bili tako strašno dragi. Če ste jih imeli- je bil en dovolj ( rjuh seveda več).

Sama sem svoja otroka prav tako imela v košku. Zadostovala je ena prevleka, sploh, če je to prvi otrok. Ko sem imela drugega, je starejša vedno hodila h košku pogledat sestrico kaj počne, če spi in z umazanimi rokami (kot se spodobi za male otroke )vedno umazala prevleko. Včasih ko nas ni bilo v sobi, pa je enostavno splezala v košek -ponavadi kar obuta in se delala kot da spi. Drugače, pa dojenček ne more umazati prevleke, le rjuhe, na katerih spi(če podre v košku kupček, ali če se zelo pokaka).
Jaz sem na rjuho vedno dala še pleničko, tako, da če se ji je podrl kupček sem zamenjala le to.

Veliko veselja z vašim malčkom vam želi Saša

Za košek zadostuje ena prevleka; mi smo imeli pisano, blazinica je bila tudi iste barve, nanjo pa smo polagali pleničke, saj je majhen dojenček ne more umazati; sicer pa je naš dojenček spal v košku le kak mesec, mislim, da se ni preveč dobro počutil, ker je zadeval z rokami ob stene…zdaj je star dva meseca in se bolje počuti v posteljici; sicer pa mnogo dojenčkov veselo spi v koških… pa še bolj romantično je…
Pa veliko lepih trenutkov, Anita

New Report

Close