Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja koroške vertrovne kaplj. – nasvet prosi

koroške vertrovne kaplj. – nasvet prosi

Naša pupa ima močne krče, po nasvetu smo nabavili koroške vetrovne kapljice, ki po prvem mojem vtisu res oblažijo krče.

Ker jih nisem kupila sama, tudi nisem dobila pravih navodil. Namreč, na plastenki piše 8-10 kapljic ob napenjanju in nič več.

Zanima me, kolikokrat na dan ji lahko dam toliko kapljic ali morda le 10 preko celega dneva?

Če ime katera “prava” navodila, naj mi prosim pomaga…. Hvala!!

Navodil sicer nimam, glede na to, da je v njih veliko sladkorja, pa ne bi pretiravala.

Živjo!

Jaz sem jih prav danes dobila po pošti, sem pa tudi osebno govorila s farmacevtko iz koroških lekarn in mi je svetovala takole:

3-4 X na dan po žlički, kjer smo vmešali par kapljic mleka ali čajčka

Nasvet: Kapljic ne stiskajte po dudici ravno zaradi količine sladkorja, saj ostaja na dlesnih in (baje) škoduje še neizraslim zobkom.

Jaz pa ti svetujem še takole (iz osebnih izkušenj): 3 minute prekuhavaj vodo nato pa dodaj pol žličke kumine in prekuhavaj še 1 minutko. Precedi, ohladi in dajaj po par kaplic direktno v ustka. Naj bo dnevno sveže.
Lahko pa dodaš tudi malo janeža. Pomaga, ublaži- ne odpravi pa popolnoma. Hitreje mine.
LPN

Pozdravljana,
a jih tudi pošiljajo po pošti? Kolegica mi je rekla, da včasih so jih, sedaj pa ne več, ker se je teh naročil nabralo preveč….
Glede na to, da smo iz drugega konca slo, bi bilo to idealno, saj se že nekaj časa ubadam s tem, kako naj jih dobim.
Ima katera kak tel.?

Hvala in lahko noč.

hojla

tel.št koroške lekarne Dravograd 02 87 70 730

pa čimmanj krčkov

Pozdravljeni!
Če še niste dobili kapljic, vam jih lahko pošljem. Poklicite 041 817 864.

New Report

Close