Najdi forum

Pozdravljeni!

V kolikor se po forumu sprehajajo tudi Korošci, prosim, da se javijo (za organizacijo skupine), če pa skupina na našem koncu že obstaja, prosim za informacije.

Sicer pa planiram:
– organizacijo skupine
– organizacijo prvega (in seveda vseh nadaljnjih) srečanja
– pripravo člankov za lokalni časopis Koroške in Velenja z okolico ( v več delih in sicer: najprej z opisom bolezni FBM , nato s predstavitvijo zgodbe ene ali več oseb, odvisno glede na zainteresiranost, anketo oziroma intervjuji nekaj zdravnikov na Koroškem o poznavanju in priznavanju bolezni, intervjuji naključnih oseb o poznavanju bolezni, o razmišljanjih “neprizadetih” ipd..)
– pritegnitev v prostovoljno sodelovanje in pomoč pri skupini: fizioterapevtke, maserke alternativne medicine-tradicionalne kitajske masaže, zdravstvenega tehnika, farmacevtsko tehnico, višjo socialno delavko in realitetno terapevtko ;

Toliko samo zaenkrat in predvidevano v kratkoročnem planu. V kolikor poznate ljudi s Koroške, ki imajo te težave, ali pa morda že delujočo skupino, prosim, da jih opozorite na moj prispevek, ali pa mi posredujete njihove podatke, naslove….

Prav tako prosim za kakršnekoli nasvete, napotke, pomoč, spodbudne besede v zvezi z zgoraj navedenim…. Skratka: vse pride prav.

Lepo vas pozdravljam in

vam želim lep dan.

Klavdija

Spoštovana Klavdija!

Veseli me, da ste se oglasili. Prav ta trenutek iščemo osebe, ki bi bile pripravljene organizirati skupine po Sloveniji. Nekaj takih skupin že deluje. Pravkar bo začela delovati tudi v celjski regiji.

Kot ste mogoče že ugotovila naše Društvo za fibromialgijo (vkjučuje tudi bolnike s kronično utrujenostjo), deluje od 22. maja letošnjega leta. Zastavili smo si tudi program dela, ki je podoben vašemu, naš cilj pa je , da se v društvo vključi čimveč bolnikov. Dobro organizirani v društvu ter številčno močni (sedaj nas je že preko 200) bomo lahko izvajali ne samo aktivnosti, ki jih navajate tudi vi in so del našega programa, ampak bomo lažje dosegli, da bo zdravstvena stroka priznala našo bolezen kot enakovredno ostalim. Zato bomo zelo veseli, če se nam pridružite ter s svojim znanjem in aktivnostjo pripomorete k uresničevanju ciljev društva. Za podrobnejše informacije mi lahko pišete na osebni elektronski naslov.

Lep pozdrav

Metka

New Report

Close