Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija korekcija štrlečih ušes

korekcija štrlečih ušes

pozdravljeni..mene pa zanima kakšna je cena za korekcijo štrlečih ušes v lokalni anesteziji (stara sem 20let) in kako dolgo bi morala čakati na poseg,saj bi rada poseg opravila čim prej..ja zanima pa me še koliko časa po posegu je potrebno imeti ušesa povita?..že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor..adijo

Pozdravljeni

Za pregled se lahko dogovoriva naslednji teden za poseg pa kašen teden kasneje.
cena posega v lokalni anestgeziji je 183 tisoč sit.
Ušesa so povita dva do tri dni. Nato je potrebno nositi trak za lase, mesec dni čez dan in do tri mesece po noči.

Lep pozdrav

Aleš

aha to pomen da bi operacija lahko bila že čez 2 tedna..zdj pa me zanima kje oz. na kateri številki se da na pregled naročiti,pa kolikšna je cena pregleda,ker je verjetno 183 000 sit samo cena operacije,a ne?hvala za odgovor..lep pozdrav

Pozdravljeni

O natančenm datumu pregleda se lahko dogovoriva preko E maila v naslovu tega sporočila. Cena polurnega pregledav Simed je 15 tisoč sit. Prvi prosti termin imam v Četrtek 30. 3. 2006 ob 18 uri V Simed Zaloška 159.
Če vam termin ustreza mi ga prosim potrdite na E mail in sporočite svoje ime priimek in kontakti telefon.

Lep pozdrav

Aleš

mail sm vam že poslala..tako da upam da ste ga dobili..potem pa se vidimo v četrtek:)..pa pa

Girl x, imaš kak email, rada bi ti pisala.
Tudi sama bi se rada odločila za operacijo, saj s tem odlašam že več let, pa nekako nimam poguma, zdaj pa sem spet v tej fazi, ko me kar drži, da bi.. in to čimprej!
Lahko pa se mi ti oglasiš na zgornjem mailu, bom zelo vesela!
LP!

New Report

Close