Najdi forum

Korekcija Nosu

Lepo pozdravljeni!

Zanima me sledeče:
Imam težave z dihanjem saj imam zelo ozek nos.Na operacijo sem naročena komaj naslednje leto.Ker pa imam tudi na nosu majhen greben pa sem vprašalaka svojega zdravnika na otorinolaringologiji, če je možno da mi pri posegu tudi estetsko polepšajo nosek in mi odstranijo greben.Zdravnik mi je rekel, da ni problema in da mi lahko tudi greben odstranijo.Ker pa tale zdravnik ni plastični kirurg pa me je malo strah, če mi slučajno nebi vredu popravo moj nosek(grbico).Kaj vi mislite?Imajo tudi otorinoloringologi tudi estetske sposobnosti ?:)

Najlepša hvala za odgovor:)

p.s. moj poseg krije zavarovalnica

Pozdravljeni

🙂

Imajo!

Lep pozdrav

Aleš

Hvala lepa, sem si kr oddahnila:)

LP

Jaz sem bla na taki operaciji pa mi je tut kr isti zdravnik popravil in je zdaj super 😉 Diham lahko pa še lepši je 😉 Bolelo me ni nič tak da kr pogumno 😉

Ojla Masika!

Res nič ni bolelo? mene pa je že malo strah;)te praviš da si zadovoljna z izgledom noseka?kaj pa so ti vse sprmenili od zunaj?:)aja veš kaj me še zanima, če si ostala po posegu kr v bolnici ali si šla domov?pa kak dolgo imaš šive not pa tampon v nosu in kdaj ti to vse skupaj odstranijo in lepo zadihaš?:)pa boli ko ti vzamejo tampon oa šive ven?se vem da sem tečna in da preveč sprašujem samo če me zanima:)hihi

hvala ti za odgovore in lepo pozdravljena:***

New Report

Close