Najdi forum

Koprivnica in bioresonanca

Pozdravljeni,
že 2 meseca imam pojav urtikarije. Bila sem že v dermatološki ambulanti, kjer sem dobila strogi post in dijeto. Kljub temu so se urtike še vedno pojavljale. Odločila sem se za bioresonančno terapijo. Tam mi je terapevtka ugotovila kandido in alergije na pelode, hišni prah, seno in kravje mleko. Dobila sem dijeto, se je striktno držala in baje je Kandida uničena, v trenutku so odpadli elrgeni-hišni prah, seno in pelodi. Ostalo je še kravje mleko. In še vedno se pojavljajo urtike po vsem telesu. Mleka ne pijem. Ne vem več kaj še povzroča to bolezen, ki se je tako nenadoma pojavila v mojem življenju. Mene pa zanima kako se da odpraviti koprivnico z bioresonančno terapijo, če jo še vedno imam? Ali 14 dnevna dijeta in 1 terapija za Kandido res lahko uniči to Kandido?

Hvala za pomoč,
lep pozdrav!”

Spoštovana!

Bioresonančna terapija naj bi z ugodnimi vibracijami predvsem pomagala vašemu telesu pri težavah, ki jih ima vaš imunski sistem, ko reagira na snovi, na katere naj ne bi reagiral. Seveda je terapija lahko bolj ali manj uspešna odvisna tudi od reakcij posameznika. Nekatere alergije lahko povsem odpravi druge pa manj. Kandide seveda ni mogoče povsem uničiti, saj tudi sicer normalno prebiva v našem črevesju. V normalnih pogojih pa ne povzroča škode, saj njeno razmnoževanje zadržuje na eni strani dober imunski sistem na drugi pa ostale ugodne bakterije v črevesju. Zato se pri težavah s Kandido svetuje uživanje probiotičnih bakterij (če tudi fermentiranih mlečnih izdelkov ne uživate, jih je mogoče kupiti v lekarni) in izogibajte se vsej hrani s sladkorjem.
Koprivnico bi se prav tako moralo dati odpraviti z bioeresonančno terapijo, lahko pa da samo slabo reagirate na terapijo. O tem vam bodo radi več povedali v našem zdravilnem centru . Seveda ima lahko koprivnica tudi druge vzroke, lahko da slabo prenašate kakšno drugo hrano, ki vam je niso ugotovili, lahko da ste preobčutljivi tudi na katere druge snovi v okolju. Morda vseeno ne bi bilo odveč ko bi se naročili na testiranje v kakšno klasično alergološko ambulanto (vprašajte svojega splošnega zdravnika).
Od možnosti, ki jih imamo na voljo pri nas pa bi vam priporočila infopatske kapljice proti alergijam. Več o njih najdete na:

Lep pozdrav, dr. Romana Ružič

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close