Koprive, ven pa pesek!!
Včeraj sem dala moji 18mes 1 žlico kopriv, namreč še vedno iščeva kako novo živilo (je samo polento pa zajca pa AS). In sem brala, da koprive čistijo ledvica, žolč, ledvični pesek.. pa sem rekla, zakaj pa ne.
In je kmalu zatem obilno kakala, ampak ok. Danes pa .. najprej driska, vmes pa ogromno peska (po celi plenici, sigurno 1 veliko žlico med drisko). Potem pa čez 2 uri spet, manj peska, ampak nekaj kamenčkov premera 2-3mm vmes. Me je skoraj kap. Jokala je pa ful, s tem da res redko joka.
Jutri greva itak na alergo na testiranje spet, ampak vseeno. Tako mali otrok kamne? Ledvične polulaš, kaj pa zolčne? Jetrni pesek vem, da gre ven z blatom. Skratka, nič mi ni jasno, dobro je, da je šlo ven, ampak danes je vsa flekasta, predvsem me je pa strah, ker sem jaz enkrat mela ledvične kamne in vem, kako to boli.. pa bojim se, da ima še kake večje?
Je pa res, da nam vsakič delajo vse mogoče alergo teste, UZ pa nikoli.. s tem, da sta mi in bioenergetik in bioresonanca stalno govorila, da ima boge ledvice.. pa sem mislila, da pač gensko, ker imam jaz.. ampak pesek in kamenčki pri 18m otroku, ki v življenju še ni jedel več kot 4 živila?? Kako napreJ??
kamenčki in pesek v mehurju in ledvicah so možni že pri tako majhnem otročku. če so dali na analizo, potem tako dobite izvide, tako da se bo vedelo kateri so in iz katerega dela prebavil. držim pesti da bo kmalu bolje.
da te malo potolažim, sicer pri nas ni nikoli bilo tako hudo kot pri vas, pa vseeno, kljub še vedno pozitivnim (nespremenjenim) izvidom na KM in beljak, sedaj izvajava provokacijo doma, tako z žličko jogurta ali sira vsakih nekaj dni, in celo dopade se ji. reakcijo sva imeli prvič po skuti, ki je niti ni pojedla, ampak izpljunila, potem pa je imela jezik celi rdeč in pekoč. po jogurtu je dobila manjšo rdečino, ki je sama izginila. sva poskusili šele 4x, bova še.
Pri našem so tudi sumili na žolčne kamne, ker so na ultrazvoku videli v žolčniku nekek tvorbe, pa se je to potem samo sčistilo. So pa res možni, že pri tako majhnem otroku. Po mojem je to bolj verjetno iz jeter ali iz žolča, kot pa iz ledvic, ker ledvične bi polulala.
Drži se tincci, velikokrat mislim na vaju in držim pesti, da bo enkrat bolje, saj mora bit, a ne. Moj je že tak primer, včeraj je prvič jedel češnje, pa ni bilo nič, jupiii. Na to pred pol leta ne bi niti v sanjah upala pomisliti, danes pa sva že na 16 živilih!
Pa javi, kaj so ugotovili, me res zanima.
Ok, no, zdaj sem dobila rezultate.
Niso bili kamenčki, ampak ne vejo, kaj je bilo (neznanega izvora). Jaz še vedno vem, da je bil pesek, pa tudi zdravnica je videla, ampak laboratorij trdi drugače. Nima veze, važno, da se je spucalo.
Testirali so jo na vsa žita, da bi videli, kaj lahko je. Koruza, ki jo je sedaj, Ige 6, riž 9, oves 5, ječmen 9, (slednja dva še nikoli ni probala!), ajda 5, pšenica 190, rž 180. Grah, ki ga je probala 3x- 6Ige, fižol 2. Edino pod 0.35 sta piščanec in puran, ki pa jih še nikoli ni probala.
Če katera pozna, kje bi imeli kake eko piščance in purane, naj mi prosim javi.
Ko sem jih vprašala, kaj lahko je, so rekli, da nimajo ideje. Najbolj mi je čudno, ker je polento (sicer samo Alnatura, ampak vseeno) pa koruzne testenine (samo Veneziana so ok), pa ni ful reakcij, po koruzi v zrnju, moki in ostalih firmah živil npr kosmiči pa ful.
So mi rekli, da bi lahko jedla tisto, kar je pod 1, ampak ni živila, ki bi bilo pod 1 pri njej??
MAMICE, IZKUŠNJE?!