Najdi forum

Pozdravljeni moji forumovci
Je bil kdo na Koperski noči in kako se vam je dopadlo???
Jaz sem bila zelo lepo je bilo zelo lepo se mi je pa dopadlo, ki sem moji hčerki dala duška, ki je nastopil Sebastjan. Za mojo hčero je bilo presenečenje, ko je slišala, da bo pojal Sebastjan
so se ji solze kar orosile.To je za mene največja sreča, če lahko otroku naredim takšno presenečenje.Zato sem toliko bolj srečna zaradi hčere, ker vem kako je trpela v življenju zaradi mene in zaradi njenega očeta. Taki otročički se mi pa resnično No odločila sem se napisati še eno mojo zgodbico glede mene in otroka pa lahko vsi forumovci poveste svoje mnenje, ki bom vesela vaše pošte dala bom pod drugo temo pa veliko užitka pri branju ampak mene pa mrzlica prime, ko se na to spomnem ampak vseeno bom korajžna in vam bom pisala.
Vsem prav lep pozdrav marelica

V petek sva bla z ženo na koprski noči. Zelo sva uživala. Prvo malo na igralnih avtomatih, kot dva otroka,že dolgo ne tako. Potem sva uživala ob tidtih dolenjcih,prav dobri so bli. Potem sprehod po Kopru,pa kavica vmes,pa mal pivičke, potem pojedina pr Jovoti, in seveda še na koncu mal plesa pr dolenjcih. Sva bila spet stara tam nekje 15 let :). Okroh 1h zjutraj sva pa šla domov, pa vs na Lomu spet mal zapravljala ob 2h zjutraj :). Prav ena lepa dogodivščina.

Zdrao Mihax
Zelo me veseli, da sta se imela lepo na Koperski noči. No jaz in mož sva tudi bila pri Jovotu pojedina malo soka, ker ne pijeva pive sploh alkohola ne. Mogoče smo pa šli mimo enih drugih in kaj, ko se ne poznamo možno je vse kaj ne? Z možem nisva plesala gledala sva kaj se dogaja okoli nas in še včeraj sva bila, ker sem kupila eno tombolo in resnično samo tri št. mi je manjkalo pa bi bila moja Alfa ja no pa sreče kdaj drugič, kot pravi Jonas. Včeraj sva se malo sprehajala ob obali prav uživala sva. Zelo vesela in srečna sem, da življenje zna biti tako lepo ob takem čudovitem možu, ki ga imam sedaj. Bodi lepo pozdravljen ti in tvoja žena pa še naprej imejta se rada pa bosta imela vsega dosti, če je ljubezni tudi ostalo pride kaj ne?
Oba dva vas lepo pozdravlja marelica

Marelica- kaj si primorka?

Seni
Nisem primorka sem pa Štajerka. sem poročena na primorskem.
L.p marelica

New Report

Close