Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Kopanje v domačem bazenu

Kopanje v domačem bazenu

Sem v 35. tednu in me zanima vaše mnenje. Glede na to da se nam bližajo vroči dnevi me zanima kaj mislite če bi se bilo dobro kopat v domačem bazenu. Malo me skrbi glede klora in podobnih snovi, ki jih dodajamo v bazen. Ne vem mogoče bi uporabila tampon ! Kaj menite ve ???? LP

Čeprav je domači bazen ti ravno zaradi vse kemije to odsvetujem, to so nam povedali tudi na materinski šoli. Lahko pa v kristalno čisti vodi brez dodatkov – če kje veš za kakšno, mi sporoči…

Po moje bi pa tudi v morju odsvetovali kopanje, če bi bile me v nosečnosti tok občutljive. Jaz sem mislila uporabit tampon (vodni) in se kopat v domačem bazenu.

Bom videla kaj bodo druge povedale in se odločila…… pa tok sem bila vesela, ko se je vreme popravilo… sem mislila, da bom mal čofotala:(((((

LP Kaja

Mislim, da ob uporabi tampona ni problema za kopanje!

Pozdravljena!

Jaz se vsekakor kopanju v domačem bazenu ne mislim odpovedati!!!

Domač bazen smo zgradili ravno zato, da se v miru kopaš v kvalitetni vodi, ki se redno filtrira in tudi klor uporabljamo v minimalnih količinah. Ker bazen uporabljamo samo domači, mislim, da ni nobene bojazni.

Pomisli samo na javna kopališča in na koncu koncev tudi kak mali zaliv ob nagneteni morski obali sredi sezone, v primerjavi s tem je domači bazen pravi balzam za telo!

Le lepo uživaj v osvežilni vodi v prihodnjih dneh!

MAJA 10t

New Report

Close