Najdi forum

kopalnice gorenje

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, če ima kdo od vas kopalnico Gorenje (pohištvo, školjko, bide, …) in kako je zadovoljen? Sem namreč pred adaptacijo. Kaj pa Catalano?

Hvala!

Jaz imam umivalnik z omarico od Gorenja…ker je finančno takrat edino zneslo. Ampak je pa prvič in zadnjič. Omarica je ok…umivalnik pa katastrofa. Nikoli več nič druga kot keramika.
Če pa seboš vseeno odločila za Gorenje, pa se splača it k njim v Šoštanj…je dosti ceneje, kot drugje. V MB bi me to prišlo 80k, v Šoštanju pa sem dala 50k. Je kar razlika…

Lp

Gorenja ne poznam, imamo pa Catalano. To je res dobra keramika.

Živi in pusti živeti

Jaz imam Gorenje, ker je bilo takrat, ko sem opremljala mansardno kopalnico, edino, kjer si lahko kupoval po elementih in ne sestav.

Zadovoljna, pa jo imam že par let.

Mi imamo tudi kopalnico Gorenje, tudi večina aparatov je pri hiši od Gorenja. Smo zadovoljni, tudi kadar potrebujemo servis so ok. Če bodo le možno, bo tudi vnaprej pri nas slovenska roba.

Kaj pa se je zgodilo z umivalnikom? Midva se še odločava, všeč so nama plastični, ne keramični.

Pri nas imamo umivalnik in WC Catalano in smo zelo zadovoljni. Je res precej drago, ampak zdaj mi ni žal – v redu keramika in zelo lepo.
Visečo omaro imamo od Gorenja, tudi ni bila poceni, pa tudi mislim, da je razmerje cena/kvaliteta kar v redu, glede na stanje na tržišču.

New Report

Close