Najdi forum

kopalnica-dvojni umivalnik

Ne vem, ali je to res taka redkost, vendar je izbira neverjetno majhna. Ali se dobi na trgu se kaj poleg Gorenja ali Kolpe? Rada bi namrec dvojni umivalnik v kombinaciji z omarico.~~

Italijansko pohistvo -Arredoquatrro
in Arbi.

Ali se to dobi pri nas?

Ja,se dobi,za Aredoquatrro ima ekskluzivo Inire d.o.o. Kozina,za Arbi pa Kersan Ljubljana.

mislim, da to firmo prodajajo tudi v Kranju v Viktoriji.
Sicer pa premisli, če se ti dvojni sploh splača. Ali greste res vsi na enkrat v kopalnico? Meni je bil tudi zelo dvojni všeč, potem sem pa prišla do zaključka, da ga v bistvu ne rabim, ker gre mož pol ure pred mano od doma, otroka pa tudi kasneje prideta na vrsto.
Pa še za čistit je glih pol manj :-))

catalano, se dobi tudi pri nas (v lj krisma, trgocev v logatcu …)

Jaz sem se oločila za Catalanov umivalnik, ki je dolg 100cm in ima dve pipi. Uporabna zadeva.

Linija Zero.

Ali pa Hatria linija You&Me

Italijanska firma Azzurra. Prodaja ena trgovina Kopru. http://www.azzurrabagni.com

midva z mojim sva iz siporeksa zazidala in nato kupla vgradni umivalnik. nato pa sma tisto iz siporeksa obložila z keramičnimi ploščicami. imama pa eno večjo polico in dve manjši polički pod umivalnikom

izgleda zelo lepo. če znata ustrvarjat sama je to prava ideja. govorim zaradi tega, ker ti zidarji to zaračunajo okrog 70.000 sit.

no mogoče ti je kaj pomagalo.

za moje pojme so te kupljene omarice precenjene in js za moje pojme ne bi dala po 100.000 ali še več za to čudo. ni vredno te cene pa še lepo ni, vsaj meni.

Kaksna pa je cena Catalana?

New Report

Close