Najdi forum

kopalna kad v masažno?

V kopalnici imam kopalno kad. Želim si imeti masažno kad. Koliko bi me približno prišla menjava? A se mogoče da v navadno kopalno kad namontirat le masažne šobe?
lp

seveda se da, z neko podlogo, ki jo daš v kad pa žlubudra.
samo ni to to.
sicer pa masažne kopalne kadi že nekaj časa niso ne vem kakšen luksuz. razen če hočeš jacuzzi….

Povprašaj tukaj . Oni proizvajajo masažne sisteme. Lastnik mi je pred časom rekel, da v Ljubljanskem BTCju kupujejo prostor – povprašaj, morda že imajo tam kak salon.

Ja,kupili g.Atanoskovic je v BTC-ju kupil oz.vzel v najem trgovino Adut(nasproti Baby Centra).Oni imajo Glass kopalne kadi,ki pa so v primerjavi s Kolpinimi Veliko drazje,pa tudi kvaliteta Glassovih kadi me ni ravno fascinirala.Torej oglej si se http://www.kolpa.si.Tisto,kar pa das na dno in brbota se imenuje biserna kopel in ni niti senca pravi masazi.

Klasično kad se kar tako ne da predelat v masažno. Potrebno bo kupit novo, vendar ne kupi najjjjjcenejše. Masažna kopalna kad naj ima vodno in zračno masažo ter šobe v predelu hrbta. Glede na ceno in kvaliteto mislim, da je najboljša izbira KOLPA.

New Report

Close