Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje kopalke za nosečnice

kopalke za nosečnice

No, saj že naslov vse pove. 🙂
Kje je največja izbira, morda tudi cene?

Hvala!

Jaz sem jih kupila v Mothercare. Stale so tam okoli 6.000 SIT.
Meni so všeč, ker so dvodelne, ampak zgornji del je kot majčka, ki pokrije celi trebuh. Pa še živahne barve so.
Ne vem pa, če imajo ravno grozno veliko izbiro. Ampak meni so bile tele kar takoj všeč.

Upam, da boš našla, kar želiš.

A si jih kupila letos?

lp+sončka

Pred enim mesecem.

Sonček je, in mi smo ….

Jaz sem jih pa januarja iskala in ni bilo nobene pametne izbire. Sem si potem kar v Nami kupila dvodelne, take klasične z večjimi košaricami in je kar šlo.

Lp, Mateja

sem danes gledala stran od Chiccota, pa so imeli zelo luštne. Ne vem pa, kje bi se jih dobilo v Sloveniji.
Lp!

…mogoče na Wolfovi v Lj….so pa cene take, da kar slino pogoltneš…no ja je pa Zvezda zraven, da se tortic nažreš…

a mislte da je grozn če nosečnica kr v navadnih dvodelnih kopalkah z velikim trebuhom okol leta? jest grem namreč konc aprila za en teden v toplice in takrat bom že fino trebušasta da ne omenjam še špehatsta, pa ne vem a nej si za ta teden kupujem nove kopalke, al bi ljudje okol bazena preživel tut če bi bla jest kr v navadnih dvodelnih? :))

hvala za nasvet!
čau bau
lara 21t 4/7

No, bos prej poskusila doma, ne? Ce bo zelo grozno, bos verjetno sla kar kupit nove;) No, ce se npr. jaz zavedam, da grozno izgledam, se niti ne pokazem zunaj. Tako da … bos videla, ne?:)
Lp!

Sploh ne. Jaz sem videla vsaj dve nosečnici, ki sta zgledali prav lušno v dvodelnih kopalkah. Samo jaz osebno se ne počutim dobro v njih.

Jaz sem za trebuscek Lara. Kazi ga dokler ga lahko… Saj nosecke nismo ravno dolgo, a ne?

Po moje itak sami pozitivni komentarji padajo…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

New Report

Close