Kopalke za močnejše
V Nami in Centromerkurju so samo še ostanki (vse črno, bljak!), a imajo še kje v Lj triumphove enodelne kopalke (46D)?? Ali kopalke kake druge znamke, ki so -ne samo velike-ampak tudi nareje za “baročne” postave (pomeni, da modrc ni samo modni dodatek, ampak tudi drži vsebino na mestu!) in niso nazarensko drage (do 10.000)? Help!
Če se ne motim si gorenjka, a ne?
Torej, kopalke (res da pred enim mesecem) dvodelne s pepita vzorcem (imeli so tudi normalno velike in izgledajoče enodelne) Triumph, št. 46, košarica E!!! sem (za 8.500 sit) kupila v
Butiku Gala v Radovljici, tel. 531-5554 (nasproti avtobusne)
in sem (kljub 173 cm in 85 kg) totalno zadovoljna s sabo in kopalkami.
Se mi je kar milo storilo, ko sem končno dočakala modrc, ki mi lepo oblikuje prsa!
Pokliči ali pa pojdi pogledat,
pa sporoči, kako si opravila.
čav!
Hvala, bom šla jutri spotoma pogledat :))
Jesenska roba bi znala bit že tja konec avgusta, sicer še ne čist vse, ampak vržejo ven ostanke od spomladi, ponavadi po smešnih cenah. Malo je odvisno tudi od vremena, saj robo dajejo ven po temperaturha in ne po koledarju, kot pri nas. Prvi teden septembra bo pa skoraj zihr že kar lepa izbira.
Poskusi še v trgovini Felina na Gosposvetski 10 (01-2317-613 ) – to je isti poslovni prostor kot ga ima trgovina s šivalnimi stroji (mislim, da je Elma, nisem ziher). Te kopalke imajo navadno oblečene tudi manekenke v reviji Rina. Sicer so zelo drage, ampak vem, da imajo sedaj 50% popust, tako, da bi našla tudi kaj pod 10.000 SIT. Sicer pa Emporium. Jaz sem jih letos iskala v Beti, pa jih zase nisem dobila (E košara) – razen kake res le za 60 let navzgor. So pa kar drage.
Srečen ulov… :-))
heh, v nasprotju s pričakovanji “uhvatila” ene od Lisce v Emporiumu (edine z D košaro na ceeeeeeeeeeeeeeliiiiiiii površini!!) za cele 4 jurje :))) Se mi kar samo reži! Vseeno grem jutri v Galo pogledat, je rekla teta tam, da ima trimpha za 5 jurjev 😮