kopalke Nancy
Ok, greš po avtocesti proti Kranju, izvoz Naklo ven. Potem prideš v Naklo, slediš lepo tablam in ene 50 m pred bencinsko črpalko na desni strani zaviješ desno. Ena taka ozka uličica je, ki gre proti hišam, naselju. Na tej ulici boš potem takoj vidla tablo od Nancy, in zaviješ spet desno. In potem bo to ena 2,3 hiša na levi. Res ne moreš falit, ker je označeno.
Imajo veliko izbiro, cene so malo cenejše in lahko kombiniraš med seboj. Dela pa tudi po meri.
Glede cen ti ne znam pomagat, ker sm bla na razprodaji, ko so bile kopalke po 3, 4 tisoč 🙂
Ja in kaj potem če so nove 15.000 in več saj so vse kopalke že nad 10.000, pojdi malo v Emporium, da se seznaniš s cenami, razen če kupuješ cenen kopalke za eno sezono!!!
Nancy kopalke sem kupila pred 7. leti, pa jih imam še sedaj, sicer je barva zbledela in niso več tako lepe, vendar se iz tega vidi, da je zadeva kvalitetna, za tako stvar pa z veseljem odštejem 15 jurjev in več!
Soseda
Ja če kupuješ kopalke da jih imaš po 7 let in več je to ok, pa itak da zbledijo. Če pa hočeš kupiti kopalke na vsake 2 leti (vse zbledijo od sonca in klora in soli, pa na kako skalo se vsedeš in potegneš nitko ali na katran), se pa definitivno ne izplača!!!!! Sploh so pa 15.000 najcenejše, vse so dražje od tega!!!! Vsak ima pač svoje mišljenje! Od Beti kopalke so prav dobre, pa so več kot pol cenejše kot pa od Nancy! Še Lisca je cenej!
No, tudi kopalke za dobre 3 tisočake iz kataloga lahko povem, da jih nosim že štiri ali celo pet let, pa so še vedno take kot nove. Kupovati pa je mogoče tudi kje drugje, ne le v Emporiumu. Liscini modeli so zagotovo cenejši od 10000, pa dvomim, da prej crknejo. Sicer pa, saj tudi obleko zamenjaš čez nekaj časa, čeprav bi bila še dobra, pa veš, da se bodo sodelavke počasi začele spogledovati za tvojim hrbtom.
Jaz pa sem bila s kvaliteto kopalk zelo nezadovoljna!
Po eni sezoni so bile cisto fuc in zato jih nikoli vec ne kupim od nancy!
mogoce sem ravno take zadela…ampak, ker so bile dvojne take me ne vidijo vec tam!
no, moje najbljuse (imam jih pa ze 4 let kot nove so) so stale samo 2000,00 in sem jih cisto tko ‘za zamenjat’ kupila na morju na stojnici.
lp, Marjana
Torej…ja, stari modeli so bi tolk kot sm napisala.
Jst vsako sezono uničim vsaj ene kopalke, ker sm pač v njih od maja do okotbra. Kupil vsako leto vsaj ene.
Je pa tko…imela že veliko modelov od Nancy, slabo so se obnesle le tiste iz bleščečih materialov, vse ostalo je tko kot mora bit. Sama sem zelo zadovoljna. Glede na to, da sm prejšnja leta pr njej dajala za ene od 10 do 15 tisoč, sem se letos odločila za lanski model v akciji. 🙂
Drugače pa sem zelo zadovoljna tudi z modeli od Lisce. Veliko kopalk sem kupila tudi v športnih trgovinah v Italiji in Calzedoniji. Vse razen enih reebook od lani so fantastične.
Tko da ne se qurčit in pisat bedarij. Odvisno, kaj je kateri všeč in koliko časa preživi v kopalkah. Kopalke za 3 tisoč niso nič slabše od unih za 20 tisoč in pika. Odvisno od tega, al greš za en etden an morje al si dol 4 mesce. Stvar posameznika.
Vidim, da je tukaj en kup žensk: rekla-kazala. Tkole je. Včeraj smo šle s prijateljico v Naklo. Cene se gibljejo od 5.000 do 30.000. Ne vem sicer v čem je fora tadragih, ker niso prav nič posebnega! Ampak večina kopalk je okol 8.000 in tudi sama sem take kupila. Tiste iz letošnje sezone so po 14.000.
Lahko kombiniraš različne številke. Iz navadih hlačk naredijo tangice, za kar plačaš 1.000. Popravljeno v enemu tednu pošljejo po pošti. Glede kvalitete ne vem kaj bo, bom povedala naslednje leto. Prodajalke so izredno prijazne in ustrežljive :-). Sicer pa punce ali veste, da se mora te kopalke prati ROČNO? Mogoče je pa tu vaš problem za nezadovoljstvo???
P.S. V akciji ima posamezne kose po dva jurja. Je pa tukaj problem s številkami. No zraven pridete tiste z majhnimi joški in ritkami :-).