Najdi forum

Vem da tole ne spada v to rubriko (nevem kje naj drugače postavim to vprašanje) ampak vseeno..
Pozna kdo kopalke firme RAISINS in kje se jih da dobiti??
Zanima pa me tudi če kdo ve kje se da dobiti kopalke tako da jih kupis ločeno..(zgoraj rabim manjšo št., spodaj večjo)..
Najlepša hvala!!

Ojla!
Za prvo vprasanje glede firme ne bi vedela,glede kopalk ki jih lahko kupis posebej zg.in spodnji del pa je v trgovini point v kranju če si kje iz okolice morda pa imajo tudi v istih trgovinah po vseh poin(tih) po celi slo samo so pa precej drage!Čavči

Ja ja vem kje je Point..
Najlepša hvala!!

Tudi pri Skinny-ju imajo posebej spodnje in zgornje dele. Cene niso pretirane.

Tudi Benetton ima ločen sp. in zg. del, ampak nažalost ima samo B košarico. Raisins kopalke sem pred leti kupila v eni trgovinici na Wolfovi, ki pa nažalost ne obstaja več. So pa to res super kopalke

v emporiumu.

Živjo
Raisins kopalke lahko kupiš v Empuriumu ali pa v trgovini Maska(Mercator center Šiška), nekaj modelov pa sem zasledila tudi v Hervisu (Interspar Vič). So pa res dobre. Sama sem kupila ene pred 5 leti in še sedaj jim prav nič ne manjka, res pa je, da so cene nekoliko višje!

Lep pozdrav

Hvala za odgovore…
V Emporiumu sem jih iskala pa nevem al sem jih zgresila, al jih pa ni…ampak vseeno…bom sla gledat se v Mercator pa v Hervis…
Hvala!!!

jaz sem jih lansko leto kupila v podhodu Ajdovščina ( Krajgarjeva ploščad Lj.) Trgovni ne vem točno kako se reče vendar je zraven Skritega kota ni težko za najti. Če jih kupuješ bolj zgodaj marec ali april se da tudi zamenjti zgornji in spodnji del, kasneje ko pa ni več izbire lahko kupiš samo v kompletu. Če Raisis ne dobiš so precej podobne tudi od Nancy kopalke, kvaliteta je precej podobna in tudi modeli ter barve. Jaz imam ene in druge že par sezon pa so še oboje dobre, kar žal za druge znamke ne morem trditi.

New Report

Close