KONZILIJ IVF – MAJ 2017
Hojla.
Upam, da je še katera aktivna na tem forumu. 🙂
Midva sva prav tako imela maja konzilij, potem dolgi protokol in špikanje. 12.6. je prišla menstruacija, punkcijo sva imela 6.7. in transfer 11.7. Trenutno počutje je kot da bi me vlak povozil… spodaj v trebuhu me vsake toliko rahlo zbada, prsi napete in občutljive, večkrat dnevno me obide slabost. Zadnje tri dni pa me zebe kot sredi zime. 🙄 Nenehno me tišči lulat. Danes zjutraj sem videla rahel rjav izcedek. Ob naslednjem obisku wc-ja je bil rahlo roznat. Potem pa tekom dneva ponovno rjav. Za podporo po postopku pa moram dnevno dozirati še vaginalni gel Crinone.
V bistvu zdaj ne vem pri čem sem… je šlo za vgnezditev ali pa bo prišla menstruacija. Krvni test imava šele 26.7.
_pupika_ – znaki ki jih opisuješ so lahko tudi znak nosečnosti ali menstruacije, danes lahko že delaš tudi test urinski bi že lahko pokazal ne pa nujno, tako da če je negativen ga je treba ponovit če pa je + pa je to to, vsekakor dokler se kri na polno ne vlije ni še nič jasno, jaz bi v vsakem primeru delala urinski test, pa nadaljuj s crinone 😉
Brave2017 – hej nisem vidla odgovorov zato komaj sedaj pišem :O Malo update-a, mela sem 7 celic, 1 nezrela od tega so do 3 dne zdržale 4, ampak vse bolj slabe kvalitete, tako da si ne obetam dosti, 2 slabi so mi dali not, 2 še slabši pa so kao čakal ka bo, po mojem ne bo nič s tega. Ampak po mojem vseeno boljš ko da bi pršla tja pa da transferja sploh ne bi blo.
_pupika_ – test je lahko lažno pozitiven samo od stopke in to max 14 dni, tako da pri tebi to naj nebi bilo možno več. da ti povem da sem delal za foro prejšnjo soboto test da res vidim ali je lahko pozitiven od stopke, ker zarodek se drugače se ni mogel še vgnezdit, pa ni blo nič pozitivno, je šlo odčitno vse že vn, od crinone ne more bit nič pozitiven, od drugih stvari pa še manj. Je pa tako da je več punc reklo, da so mele izcedke ali celo kravele kot pri m. pa je bil pol +. Tak da na krvnega le idi, ker je natančen, če pa te matra lahko pa doma narediš, edino kar je je lahko lažno negativen zdaj ker je še premalo hormona, če je pa + je + zdaj, je pa rekla tudi ena da ji doma ni še nič kazal na krvnem pa pol +. jaz bom ziher delala test ker sem neučakana, pa itak ponavadi pride m. pred testom.
Brave2017 – ka pa vem
Prav veze zanimivo 😉 Mogoče pol ja, zdaj greva pa jutri samo za 4 dni na hrvaško sva zdaj rabla prav en teden poležavanja in spanja doma, da sva se malo spočila.
Seveda pa nisva mela nič rezervirano, ker nisem vedla kako bo, kdaj točno bo postopek, če bom sploh lahko šla kam v primeru, da je pozitivno, če pride m. tudi nikamor ne moreš pol. In to je to kar sva lahko dobila.
Na splošno me to “planiranje” rahlo obremenjuje, se vse vrti okoli tega. Me je moj vprašal kam bi šla na dopust, pa sem rekla da niti nimam neke želje, volje, da zdaj mam to bolj v glavi da bi rajš da je kaj drugega.