Najdi forum

Konzerva "Cesar"

Ali je res, da je hrana za male pse – CESAR škodljiva oz. je poznavalci ne priporočajo, saj slabo deluje na ledvice, jetra,… ?

Naša višavska terierka ima rada le to konzervirano hrano, problem pa je menda ravno v tem, da ji dodajajo ogromno aditivov – umetnih, ravno zato, da jo imajo psi rajši. Ali je res kaj na tem?

Hvala za odgovore!

LP, Sanja

Pojma nimam, vem samo to, da naša mopska po konzervah zelo rada bruha.Sicer pa zadnje čase kar precej bruha in ne vem več, kaj bi storila.Škodi je sveže goveje meso, kuhano korenje, skuta in vsi mlečni izdelki,konzerve, briketi. Le s čim naj jo še hranim?

Sanja,

tudi sama imam višavca, ki je pri hrani preveč izbirčen. Prvo leto je extremno malo jedel, velikokrat sem ga morala prav “pitati”, saj drugače ves dan ne bi pojedel niti grižljaja. Pa mi je veterinar lepo po kmečko povedal, da pri polni skledi hrane noben pes še ni od lakote umrl. In potem sem tudi sama nehala komplicirati. Res je, da tudi moj od konzervirane hrane je le Cezarja, ampak do zdaj še nisem opazila, da bi imel probleme. Ga pa ne je vsak dan. Kombiniran s kuhano (piščanec, puran, riž, zelenjava, makaroni) in briketi Royal canin za male pasme. Te brikete zelo priporočam.

New Report

Close