Kontracepcijske tabletke
pozdravljeni, imam vprašanje..
jemljem tabletke Qlaira.. in včeraj sem vzela 25. tabletko, to pomeni rdečo tabletko in kasneje sem imela drisko, 1x sem odšla na wc.. ker me je danes skrbelo, da sem morda tabletko izločila.. sem danes vzela isto tabletko iz drugega potisnega omota, saj tako piše v navodilih.. zanima me ali sem naredila kaj narobe ali je vredu? ker lahko da je nisem izločila hvala za odgovor
Zivijo
Zacela sem jemati KT sibilla v nedeljo 12.z zacetkom prve krvavitve.. Zelo slabo vplivajo name zato me zanima ali lahko kar takoj prekinem z jemanjem? Zdaj jemljem 6 dni in menstruacijapocasi ponehuje.. Torej ce prekinem po 5 tabletkah, kdaj je predvidena naslednja M? Bo prisla normalno naslednji mesec ali me bo cez par dni presenetila? Pa ali je mozno, da mi podajsa sedajsno? Ceprav je ze zelo sibka..
Hvala
Pozdravljeni,
Imam eno težavo. Lani Julija sem vzela zadno kontracepcijsko tabletko. Ko sva z fantom šla na morje, sem na morju ugotovila, da nimam tabletk.
Letos Aprila sem se odločila da bom ponovno začela jemati tabletke in me zanima ali sem storila kaj narobe ? Tabletke sem jemala redno.
Lep pozdrav.
Pozdravljeni.
Imam en problem. Pred letom dni sem nehala jemati KT ker sem na morju ugotovila da jih nimam seboj.
Zdaj ko je leto na okrog sem ze jemala 3 mesece, pojedla sem še te zadne tri škatlice kar sem imela doma. Zdaj ko bom pa nehala jemati, pa me zanima ali bom pri ginekologinji imela pregled in če sem prav ravnala ?
Hvala.