Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Kontakt do gos.Željke Augustinovič?

Kontakt do gos.Željke Augustinovič?

Jaz ga bi , vsekakor.
Vendar pa je to spet ena izmed retoričnih napeljav, o kateri ne bi izgubljala besed.

Lahko se tudi motim. Sem pač zgolj laik. Vem pa, kako sem znala in še vedno znam izkoriščati spoznanja preko transakcijske analize in to tudi prenašati v vsakodnevnost sivih in bolečih dni takšnih ali drugačnih tegob.

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

Vidiš, za otroke bi vse naredili, zase pa ne. Prav v tem je poanta.Toda naši otroci bodo reveži, ko bomo mi s svojim nezdravim stilom življenja kruto drveli pod rušo.

P.S.
Za domačo nalogo smo imeli za prebrati knjigo avtorja Petra Russella – Od znanosti do Boga. Ti je znana ? Meni je dala zelo za misliti.

Bianca, lepa hvala za napisano izkušnjo.
Hvala za dodatne informacije.

Drugače pa se popolnoma strinjam z Iro. Nikakor ne podpiram liposukcij, ampak z ostalim pa se strinjam.

No pa da še malo “podjetniško” pomislim…. Če se ves denar, ki se nabere kot “ara” …. da na banko… 🙂
Ali bog ne daj, da se ga kam vloži in v enem leti 3x obrne……..

Kham kham kham … samo razmišljam……

Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

In če ga obrne? Hvala bogu, jaz bi ga tudi.

Ne, saj razumem. In tudi nisem izpodbijala uspešnosti programa. Jaz sem prepričana, da je visoko kvaliteten in da deluje! Ampak tukaj imamo opravka z ljudmi. Jaz ne verjamem, da se nihče ni zredil – najbrž je samo predrago, da bi se še enkrat podvrgel tečaju, oziroma, se zaveda, da mu tudi tečaj ne bo več pomagal. To da se nihče ne vrne, sploh ne pomeni, da zaradi uspešnosti. Lahko jih je sram se vrnit..

Načeloma je pa to tko, kot da bi se pogovarjali o veri. 🙂 Ti si prepričana v eno, jaz v drugo. Vsekakor sem vesela zate, ker si prišla med izbrance in ti bodo pomagali spremenit življenje. Nič nimam proti tej šoli, hotela sem samo poudariti filozofsko-ekonomsko stran zadeve. :-))

New Report

Close