Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Kontakt do gos.Željke Augustinovič?

Kontakt do gos.Željke Augustinovič?

Rada bi kontakt od Željke Augustinovič?Kako priti do nje in do njene šole hujšanja?Ali je katera že probala hujšati z njeno pomočjo?Hvala in lep dan.

Zamudila si informativni razgovor za novo skupino, ki se bo začela danes.

Po telefonu jo dobiš na 01 423 91 00 ali 031 539 781 od 09-15 ure.

Sem v eni od njenih skupin od maja letos pod sponzorstvom ene od revij.

Škoda.Na koliko časa so pa nove skupine?In kako si zadovoljna?Men je to še zadnja šansa,da shujšam.Pomoč namreč rabim,ker sama ne zmorem,poskušam že najmanj 5 let.Pa ali mogoče veš koliko je okvirna cena in če mi lahko na kratko opišeš potek hujšanja pri njej?Hvala in oprosti obilici vprašanj.

Spremljaj revije.Ponavadi je tam objavljeno, kdaj se začne nova skupina.
Nimam pojma, kdaj bo to. Mislim, da ima zdaj kar nekaj skupin.

Vse,kar te zanima, ti bo povedala ona po telefonu.Kar pokliči, saj ne grize.
Jaz sem se trudila 20 let,pa ni bilo uspeha – samo jo-jo efekt.

Jaz tudi 🙂 Jo-jo efekt-my middle name haha. kaja, mi lahko lepo prosim napišeš, za katere revije gre?

Hvala. Aha, a veš, ali ima mogoče kakšen e-mail?

Carpe diem

Kaj sem nevljudna. Hvala za odgovore. m.

Carpe diem

Jaz nobene ne berem in me je mama opozorila nanje.Spomladi je bilo v Jani, pred 14-imi dnevi v Lepa in zdrava.

Njen mail je pa zeljkaaugustinovic@hotmail.com.

Ima pa tudi forum na MON-u.

Hojla…

“Če boste izpolnjevali pogoje vpisa v enoletni program Osnovne šole hujšanja (šol. leto 2005/06) boste odšteli 2600 eur v tolarski protivrednosti.”

Prosiiiiiiiiiiiiiimmmmmm 2600EVROV … pa to je 624.000sit!!!

Mislim ok, če vam uspe prit v skupino preko revije super, drugače pa za ta denar se pa že splača malo potrudit in se sam disciplinirat.
Za ta denar dobiš že osebnega trenerja, ki ti sestavi jedilnik, treninge … takega ki je, spi in trenira s tabo, če želiš. ;)))

Prav tako ti razloži osnove prehranjevanja poleg tega pa ti pokaže kakšno je pravilno izvajanje vaj, ki jih delaš.

Ne vem no, ne poznam tega hujšanja niti kaj ta cena vse vsebuje. Ampak za tak denar pa …. verjamem, da za veliko manjše denarce lahko pridemo do uspeha.
In uvodna ura je 75 evrov, uvodne ure so navadno zelo poceni ali celo zastonj, da se sploh seznaniš z načinom dela.

GRDO!

Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

Ne morm drgač rečt, ampak “u ti matr”. To je skor 650.000 sit vključno s tem uvodnim. In strinjam se, to je “uvodno”, to pomeni, da ti razloži kako in kaj pa vseen tolk košta. No ja, je kr dost, ampak mogoče za katere, ki res nimajo discipline in volje, se splača dat ta denar, saj je naložba vase in naprej v življenje. kakor kdo, je pa definitivno veliko. Saj sem tudi tam vprašala, ampak sprašujem tudi tukaj, ker nisem gledala niti oddaje niti revije vidla. Kaj vse je všteto v to ceno? A hrana tudi ali si jo morš še posebej kupovat? Ker roko na srce, zdrava hrana košta. A v tej ceni imaš prov osebnega trenerja? khm…

m.

Carpe diem

Hojla…

Celika jaz sicer ne vem.

Kolikor sem ujela naj bi šlo za jedilnike in neke skupinske “terapije”.
Hrano in trenerja pa dvomim, da imaš zraven. Tudi, če trener je — je verjetno kako uro za vso skupino. Kar pa bodimo realni, res ni drago.

No, ampak da ne bom preveč glasna o stvareh, ki jih ne poznam … Kaja* Lahko ti poveš kaj več o tem?

Lp sonček

Evo … dodajam link, da me ne bo kdo “ganjal” kaj si sedaj izmišljujem:

Lp sonček

Lahko rečem samo to – vredno je vsakega denarja.

Hm. Za ta denar dobiš že komplet liposukcijo – pa se ti ni treba matrat mesece in mesece. Da ne govorim o tem, da se po liposukciji ne moreš več pretirano zredit, ker pač nimaš več toliko maščobnih celic. Če pa greš v šolo hujšanja, pa shujšaš, čez par let kumot pridobiš kg nazaj. OK, zdej me bo najbrž kdo napadel, češ da je liposukcija poseg v telo in blabla, ampak hotla sem samo prikazat kaj se splača in kaj ne. 🙂

Kdo pa pravi,da se matram? Jaz prav uživam.Pa v fajn družbi sem.

Nič te ne bom napadla, vsak ima izbiro in se odloči po svoji lastni pameti.

Absolutno verjamem, da se zabavaš…. med drugim tudi zato, ker ti ni bilo treba plačati 650 jurjev. Ravno tako bi se zabavala, če bi ti kdo podaril operacijo. Ko pa moraš dejansko plačat za dve sezoni kurilnega olja zato, ker sam nimaš toliko volje, da greš v knjižnico in na internet in ker potrebuješ spodbudo okolice, da začneš migat, se mi pa zdi bolj smotrno, da zamenjaš ti dve sezoni kurilnega olja za svojih pet sezon maščevja kar pri kirurgu – je pač instant učinek. 🙂

punce, hojla !

sama sem bila izbrana in povabljena na informativni skupinski brezplačni pogovor k ga. Željki Augustinovič.
Sprejem je bil res lep, prijazen, brezplačen. V skupini nas je bilo kar okoli 30 hujšanja željnih dam. Pogoj je bil ITM nad …mislim da 30.
Že takoj na začetku je odpadla gospa, ki je srčna bolnica in vse tiste, ki niso bile pripravljene vsako soboto ob 11 uri dopoldan priti na skupinsko rekreacijo ( bodisi, da so bile v službi- opravičila za izostanek ni, tudi ko si bolan, moraš prinesti zdravnikovo potrdilo o bolezni- npr. angina , bodisi da so hodile z družino iz mesta – vikendi ob morju, v hribih).
Gospa Željka striktno, brez odstopanj zahteva, da se držiš njenega programa. Opravičil praktično ni !!
V grobem nam je predstavila svoj način dela, nato pa dejala, da moramo tudi same prevzeti nekaj odgovornosti oziroma pokazati pripravljenost, da bomo 1 leto sodelovale v njeni šoli.
To pa je predstavljal finančni prispevek, ki ga v začetku šole deponiraš pri njej in če vestno hodiš na srečanje ( 2 x tedensko: en dan v tednu- npr. ponedeljek je teoretični del, drugi dan- npr. sobota pa je skupinska rekreacija: hoja, plavanje v Tivoliju,…), dobiš po enem letu denar nazaj. Če zamočiš, denar ostane njej.
Vsaka je predlagala znesek, ki bi ga bila pripravljena dati glede na svoje finančne zmožnosti.
Na koncu je gospa določila najvišji predlagani prostovoljni prispevek, to je bilo 30.000,- SIT/ na udeleženko.
No, s tem sem odpadla tudi sama, saj kot brezposelna oseba nisem imela niti pribljižno toliko denarja ” na frei”, da bi ga lahko deponirala za eno leto.

Tako sem žal ostala še naprej sama s svojimi prekomernimi kilogrami.

Ta moj zapis naj vam bo samo v informacijo, kako je bilo, ko sem se sama udeležila te “brezplačne” priložnosti, ki pa je sama žal nisem uspela izkoristiti.
Mogoče pa kdaj drugič.

LP Bianca

Ne zabavam se, ker je zastonj, temveč ker ni nobenega pritiska.Ker sploh nimam občutka, da sem v shujševalni šoli, temveč v šoli za življenje. Toliko dobrega kolikor zvem tam in potem delam na sebi,toliko pozitivne energije,ki jo začutim že ko vstopim v prostor …. Ne verjamem, da bi to dobila kjer drugje. Poleg tega imaš ti popolnoma isto šanso, da prideš v program pod sponzorstvom. Javila sem se na oglas in ker sem bila 100% odločena, sem v skupini. Priznala sem, da sem zasvojena… Nobenih ne morem,zakaj…. gremo in pika. Tudi jaz sem morala svojo resnost dokazati z depozitom,ki ga bom dobila vrnjenega,če bom vztrajala do konca. Vendar tu ni nobenega če. Vem, da bom.In ostale punce v skupini tudi.

Kar pa se tiče plastične operacije : upam, da ne misliš,da je tako enostavno priti na tako operacijo. Da ne govorimo o stranskih učinkih.Če se po operaciji še vedno nažiraš, nisi nič pridobila. Maščevje se spet nabira in ker nima več prostora za svojo rast, lahko začne pritiskati na druge organe življensko pomembne organe, ki lahko pripeljejo tudi do zelo kritičnih stanj. Upam, da te niso okužili na Kanalu A z oddajo Popolna preobrazba .

Važen je premik v glavi.Nič drugega.In na tem je poudarek v tej šoli.

🙂 sej nisem zagovornik liposukcije… ampak nisem pa tud za izkoriščevanje ljudi. Najprej ti mediji operejo možgane, da si ves nesrečen, ker imaš nekaj kg preveč. Ker so mediji oprali možgane tudi vsem drugim, te tudi oni zaničujejo, ker imaš nekaj kg preveč. Padeš na družbeni lestvici in zato si seveda neizmerno nesrečen. Začneš se tolažiti s hrano, kar vodi v še večjo debelost… na koncu ne najdeš več izhoda. In takrat pride na vrsto ta ali kak drugi dr., ki ti ponudi roko in te vodi ven iz krize. Vse lepo in prav, ampak če je debelost v današnjem času ena najobširnejših bolezni zahodne kulture, zakaj zdravljenja ne krije zdravstveno zavarovanje. Namesto tega ljudje, ki so se pač prej spomnili napisat knjigo in organizirat seminarje, pobirajo pretirane zneske. To, da daje možnost zastonj udeležbe je samo oglaševalska fora. Kt ko dobiš pri prašku 30% več. Tako gradi svoje ime, poskrbi, da se pojavlja v medijih, ki jim njena radodarnost in altruizem seveda sežeta v srce (kot tudi bralkam) – seveda ob tem, da jim dodatno še plača oglaševalski prostor.
Seveda pa očitno dr. izbira med tistimi, ki si bodo lažje privoščile tako ”zdravljenje” v drugo, ko se bodo spet zredile in seveda se lahko priključijo le tiste, ki imajo močno povečano telesno težo – ki so bolj nesrečne in bolj dovzetne za ”ponujeno roko”. In seveda so vsi prijazni in skrbni in ljubeči – saj so udeleženci tečaja njihovi bodoči financerji, da ne govorimo o tem, da je oglaševanje prek ustnega izročila najbolj učinkovito in cenjeno: zadovoljne stranke širijo pozitivno izkušnjo naprej.
Konec koncev niso nič boljši od tistih, ki prodajajo tablete in napitke za hujšanje. Res da vložijo več truda, ampak jih pa zato tudi več plačaš. Krivi so pa mediji, ki pa itak živijo od oglaševanja, se pravi posledično denarja, ki jih ”pacienti” plačajo tem strokovnjakom, ki potem oglašujejo v medijih. Torej zaključek? Plačuješ ravno tistim, ki so v prvi vrsti krivi, da si se zredila – medijem. Kaj je bilo prej kura ali jajce = kdo je kriv, mediji ali družba? Ne glede na odgovor, ”plačujemo” še vedno posamezniki znotraj te družbe in to VSI.

Žal mi je, da ne razumeš poante. Lahko je bit pameten,če nisi bila niti enkrat tam.Jaz pa ti govorim iz lastnih izkušenj.
Njena selekcija ni bilo število kil, niti situiranost. V naši skupini so take, ki morajo shujšat ‘samo’ 10 kil, pa do tistih, ki jih morajo zgubit 30.

V drugo pa k njej še nihče ni prišel, pa se ukvarja s tem že več kot 10 let.
A ni to potem dejstvo, da je šola učinkovita?

Ne bi naštevala, kje vse sem že poizkusila hujšat.Med drugim tudi v ZD v Cindi programu.Vendar se lahko tisti program skrije pred tem.

Za svojo debelost je pa vsak čisto sam kriv. Kdor podleže medijem, pač nima pošlihtano v glavi. In to je osnovni namen te šole . Samo eno življenje imamo in naredimo še kaj zase, ne pa samo za druge.

Samo za primer : tvoj otrok je bolan in potrebuje operacijo ,ki stane miljon SIT. Kaj bi naredila? Bi vzela kredit ?

New Report

Close