Najdi forum

Pozdravljeni!

Imam vprašanje. Hospitalizirana sem bila v PB Vojnik, sedaj sem se preselila v Ljubljano. Trenutno sem prijavljena na Zavodu za zaposlovanje, zaključujem diplomsko nalogo in upam na zaposlitev. Rada bi se pridružila kakšni skupini za samopomoč, pa ne vem na koga se lahko obrnem.
Glede na to, da sem sedaj v Ljubljani bi bila vesela kakršnega koli nasveta, kako bi lahko trenutne težave sproti reševala s pomočjo terapevta ali terapevtke v Ljubljani. Diagnoza, ki mi je bila nazadnje postavljena je psihoza z elementi shizofrenije.

Hvala za odgovor, vesela bi bila, če bi mi ga lahko posredovali na e- mail.

Mateja

Spoštovana Mateja,
skupine za samopomoč delujejo v nevladnih organizacijah, kot so Altra, Pradoks, Ozara, Šent.Njihove naslove najdete v telefonskem imeniku.Na E- mail vam žal ne morem odgovoriti, ker je prenasičen in ga hranim za strokovne publikacije, na forumu pa lahko a vašo željo vprašanje skrijem in je vsem viden le odgovor, torej lahko ostanete povsem neprepoznavni.

Zdravo!
Ravnokar sem prebrala tvoj email. Moram ti priznati, da je moja problematika malo podobna tebi, tako da ce se zelis kdaj osebno pogovoriti, mi lahko pises ali na moj email ali pa mi posljes kak sms. Moj email je: kkrznar@siol.net
Tel. st. pa je 040/702-234.

Aja, se to. Sem pa iz Ljubljane, stara sem pa 27.let.
In oprosti ker te tikam.

Upam da se mi bos kaj oglasila, ce pa ne, pa drzim pesti, da bo s tabo vse ok.
Lp Karmen

New Report

Close