Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Terapevtski potenciali konoplje Konopljine kapljice in smola – kakšne izkušnje imate?

Konopljine kapljice in smola – kakšne izkušnje imate?

Objava čaka odobritev

Spostovani!Bi pomagala pri miomih!

V preteklem obdobju sem se srečal z nekimi težavami in se probal vse.

Kapljice so zame brezveze, žena je lažje zaspala parkrat je probala.

Smola je močna zadeva, pomaga zaspat, čemu še pomaga nisem začutil.

Kajenje te naredi lačnega za znoret, lepo zaspiš, drugih učinkov nisem zaznal. Zgolj sem se zredil. Ne vem kako so tisti hipuzli tko suhi.

Bolečine zmanjša ja malce. Imunski sistem se ni bistveno izboljšal.

Kremica THC/CBD na nekaterih predelih, če je težava s kožo pomaga malce.

Konoplja nima  nobene  realne zdrastvene podlage.. marihuana v  konzumaciji kapljic pušenja   čepiči 100%  naredi  konzumente  odvisnikom kot alkohol heroin   psihjatrične  tablete  in tak naprej. po obrazu uživalcev marihuane  se tako  lahko prepozna da  im oči  obraz spremenijo barvu naredi žig stigmu enako velja za alkoholike in  uživalce  heroina  . vsakdnevno  uživanje  konoplinih  izvlečkov   onemogučajo posamezniko  lepi naravno sanje..že poznam  dovolj prijatelja  kateri redno jemljajo marihuanu   in  dost njih mi povejo gle jaz se ne spomnim svoji sanj kot da ti ne opstajejo več .. To dokazuje   kako  uzivanje te supstance 7zapira   naravne poti ne pa obratno zapira zavest   je  zamagli   ogledalo duše  je nečisto v megli ni čistega pogleda  ne percepcije  ne občutka harmoničnosti  z univerzalnim   vrlinami kot so duševni mir  popolni mir v telu in umu  . Euforična  ” sreca na začetku  kot  zažgani ogenj postane pepel na koncu.  danes na you tube kanalih  najdemo na 10000 ispovedi  mladih ljudi kateri su  entuzijastično začeli kadit  in močno  prižigat joli a po 2 do 5 let so  se najdli v tesnobi paranoi in teškoj odvisnosti kot  pri  alkholiki ali  ljudjem klateri  jemljejo heroin. Iluzija je sebi lagat da  je marihuana neškodljiva   to je podobno  ljudjem kateri verjavejo da so otroška cepiva varna i  ne škodljiva.

New Report

Close