Konopljine kapljice in smola – kakšne izkušnje imate?
V preteklem obdobju sem se srečal z nekimi težavami in se probal vse.
Kapljice so zame brezveze, žena je lažje zaspala parkrat je probala.
Smola je močna zadeva, pomaga zaspat, čemu še pomaga nisem začutil.
Kajenje te naredi lačnega za znoret, lepo zaspiš, drugih učinkov nisem zaznal. Zgolj sem se zredil. Ne vem kako so tisti hipuzli tko suhi.
Bolečine zmanjša ja malce. Imunski sistem se ni bistveno izboljšal.
Kremica THC/CBD na nekaterih predelih, če je težava s kožo pomaga malce.
Konoplja nima nobene realne zdrastvene podlage.. marihuana v konzumaciji kapljic pušenja čepiči 100% naredi konzumente odvisnikom kot alkohol heroin psihjatrične tablete in tak naprej. po obrazu uživalcev marihuane se tako lahko prepozna da im oči obraz spremenijo barvu naredi žig stigmu enako velja za alkoholike in uživalce heroina . vsakdnevno uživanje konoplinih izvlečkov onemogučajo posamezniko lepi naravno sanje..že poznam dovolj prijatelja kateri redno jemljajo marihuanu in dost njih mi povejo gle jaz se ne spomnim svoji sanj kot da ti ne opstajejo več .. To dokazuje kako uzivanje te supstance 7zapira naravne poti ne pa obratno zapira zavest je zamagli ogledalo duše je nečisto v megli ni čistega pogleda ne percepcije ne občutka harmoničnosti z univerzalnim vrlinami kot so duševni mir popolni mir v telu in umu . Euforična ” sreca na začetku kot zažgani ogenj postane pepel na koncu. danes na you tube kanalih najdemo na 10000 ispovedi mladih ljudi kateri su entuzijastično začeli kadit in močno prižigat joli a po 2 do 5 let so se najdli v tesnobi paranoi in teškoj odvisnosti kot pri alkholiki ali ljudjem klateri jemljejo heroin. Iluzija je sebi lagat da je marihuana neškodljiva to je podobno ljudjem kateri verjavejo da so otroška cepiva varna i ne škodljiva.