Najdi forum

Konoplja

Živjo..
Js mam v družini levkemijo in sem slišala, da konopljino olje pomaga, lahko celo tudi prepreči nadaljni razvoj bolezni.
Z tem sem zelo malo seznanjena, iščem tudi po internetu in ne najdem kaj veliko odgovorov.
No zanima me sicer, če kdo ve ali res deluje? Po pričevanju nekaterih, med brskanjem piše celo da so jo trajno zazdravili? brez kombinacije z medicinskimi tehnikami?
Pa tudi slišala sem za nek izvleček iz marihuane, naj bi bil predelan nekako (vosek)?, in da tudi to pomaga (o tem je pred nekaj časa govoril en gospod na preverjanju). No zanima me vaše mnenje pa tudi mogoče izkušnje, kako lahko še drugače pomagam, razem medicine?, se zavedam da ima tudi škodljive posledice lahko, ampak, če bi to pomagalo, potem se splača tudi to preizkusit.
Hvala za odgovor.

Res se zadnje čase veliko govori o konopljinem olju. Zaradi njegove sestave naj bi bilo le to zdravo in primerno za prehrano.
Vendar to, o čemer vi govorite, je bolj znano pod imenom “hašiševo” olje, ker vsebuje veliko THC, saj naj bi prav ta sestavina delovala na rakave celice. Poznam sicer nekaj obolelih, ki to uživajo, vendar je še prezgodaj za oceno ali to deluje ali ne.
Lahko pogledate še K-askorbat, ki naj bi prav tako zelo ugodno deloval na proces zdravljenja tudi rakavih bolnikov. Kar nekaj je že napisanega o tem. Askorbinska kislina (vitamin C) je močan antioksidant, v tem primeru pa je to Kalijeva sol askorbinske kisline.
Obstaja tudi takoimenovana gersonova terapija, kjer gre za zdravljenje bolezni s posebno obliko prehrane, dejansko upošteva dve načeli in sicer da telo razstrupi in mu pomaga, da okrepi svojo obrambno sposobnost.
Kaj več si lahko ogledate na naslednji povezavi: http://www.gersonovaterapija.si/
Obstaja tudi knjiga, ki je prevedena v slovenščino.

Posredujem vam še eno zanimivo povezavo, izkušnja nekega moškega z rakom in njegova ozdravitev.
http://phkillscancer.com/

Izkušenj ljudi, ki so se ozdravili s pomočjo različnih oblik prehrane ali dodatkov je veliko. Pomemebno je, da najdete to kar bolniku ustreza, v kar verjame in je temu pripravljen slediti. Bolezen se zdravi na več nivojih ne samo fizično, pomembna je tudi naravnanost in psihična stabilnost bolnika.
Vse našteto ne vsebuje ničesar, kak bi lahko bolniku škodovalo, Njegova odločitev pa mora biti ali bo sledil in zaupal ali ne, sicer bo uspeh težko doseči.

mag. Iva Verbnik *** Solis-TR d.o.o. *** [email protected]

New Report

Close