Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza Konec ugibanj – CCSVI povzroča MS! Potrjeno!

Konec ugibanj – CCSVI povzroča MS! Potrjeno!

… ne bereš ali kako je s tabo te dni ? standard je sprejet . velja za cel svet …. konec je s prepričevanjem …. ccsvi povzroča ms četudi se ti postaviš na glavo …

… imenujemo bebce ?????

sskj:
bêbec tudi bébec -bca m (é; ẹ̄) 1. duševno nerazvit, slaboumen človek: bebec je buljil predse s praznimi očmi; otrok je bebec od rojstva 2. slabš. omejen, neumen človek: s tem bebcem ne maram več imeti opravka; ti bebec! ● ekspr. ne delaj se bebca ne kaži se neumnega, ne pretvarjaj se; ekspr. imeti koga za bebca norčevati se iz koga ♪
bêbček tudi bébček -čka m (é; ẹ̄) manjšalnica od bebec: dati bebčku miloščino / ekspr. imeli so ga za bebčka ♪

nikakor ! bebec je slaboumen človek kateremu ne gre zameriti njegovih dejanj … vaša družba iz kratohwila je maliciozna … med ne vedeti kaj delaš in zavestno žaliti , poniževati , podtikati je razlika ..,. ni vam bilo treba kar ste počeli … izločili ste se iz toka informacij …. uničili ste forum …. …. odrekli ste se prijateljem …

strinjam se s koncem debate … hvala !

s tabo se zelo strinjam . od strokovnega mnenja radiologov in kardiologov do implementacije v prakso bo minilo …. najmanj še 5 let … zakaj ? nevrologi ne bodo spustili kure katera nosi zlata jajca … zdaj bo padla zahteva / verjetno je že / da se čaka dodatno na konec dvojne slepe študije / italija + zda / med katero bodo omamljali bolnike ker jim drugače v blef ‘ dilataciji ‘ morajo namensko povzročati bolečine … taka ‘ strokovna ‘ zahteva bo v večini držav ustavila implementacijo ccsvi zdravljenja v zdravstveni sistem za najmanj 5 let ….

…. ne pogovarjamo se več o točnosti zambonijeve teorije…. gre izključno za vprašanje implementacije ccsvi v zdravstveni sistem ….

the end … ali ne ? bolniki se bomo borili še naprej … do samega konca … drugo vprašanje je – ste z nami ? nas boste podprli ?

…resnica je taka – večina vas bo molče spremljala naš boj …. bodi tako …

Silvo , lahko daš kako povezavo da vidim več , mene to resno zanima , kaj so povedali na konferenci.
Pa ne povezavno na FB , tam sem prebral že vse.

Jaz , pa bi rabla povezavo od FB . kaj so povedali na novo kaj piše, ker nisem tam registrirana?
Lp!

okej, kok me je pa nekdo TOTALNO narobe razumel… 🙂 dej si rajš še kašn moj prispevk preber, preden me fukneš v koš tistih, k so se odločil za vojno PROTI CCSVI… ni jih velik, ker se mi enostavno ne da pričkat s folkom, ampak mislm, da vsak normaln človk zmore poštekat, da nism bla against, ampak ZELO ZA CCSVI… če si pa eden izmed tistih, ki si napajajo življenjsko energijo s trosenjem negativizma naokol, pa kar nadaljuj s trganjem izjav iz konteksta, kot si naredu z mojo tm zgorej, pa tut sicer mi ni jasno, kaj nej bi s tem: “kolegica, mislm, da tega za zdej tut ne boš mogla zasledit… medicor je namreč opravil te posege na tistih, k zdravil tkoaltko nimajo, ker so pač “požegnani” z najbol zajebano obliko ms………….. ” slabga misnla… če si prebereš celoten redosled prispevkov, prideš do čist nasprotnega zaklučka… ampak za to je verjetno treba met mal bol odprto glavo….. 🙂

… vedno si napačno razumlena ?

… verjetno ker smo vsi malo bol zaprtih glav …

Še enkrat te sprašujem, ker še vedno nisem nikjer kaj zasledil :((

uradna stran ISNVD
http://www.isnvd.org/

izjava za javnost…
http://www.isnvdannualmeeting.org/press/cst-ISNVD-MeetingConclusions-en_110315.doc

po eni izmed teorij, naj bi se nalagalo železo v možganih. Imam slabo kri in zdravnica mi ne predpisala železo…je kdo kje zasledil, če je pametno jemati tablete??

uradna stran ISNVD
http://www.isnvd.org/

izjava za javnost…
http://www.isnvdannualmeeting.org/press/cst-ISNVD-MeetingConclusions-en_110315.doc%5B/quote%5D

Tudi to sem vse že prebral, in nikjer ne piše, da je CCSVI zdaj uradno sprejeta v obliki standarda za vse bolnike po svetu 🙁

Še vedno nikjer ne najdem kakega linka, ki bi potrjeval uvedbo CCSVI kot uradno doktrino zdravljenja ?!?

uf…to pa sploh nisem opazla, da je napisal (površno branje)…mislim, da bo moglo preteči še veliko vode, predno bo CCSVI postala uradno sprejeta v obliki standarda

Tega, kar trdi Silvo v prvem postu, še vedno nikjer ne najdem zapisanega 🙁

Kopiram iz Dnevnikovega članka 19.04.letos

http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042439113

Na simpoziju so predstavili dosedanje ugotovitve o povezavi zoženih vratnih ven in multiple skleroze v svetu in ugotovitve slovenskih zdravnikov, ki izvajajo diagnostiko venskih zožitev in zdravljenje zožitev. Da predstavi svoje rezultate, je bila povabljena tudi skupina Medicinskega centra Medicor, ki tovrstno zdravljenje izvaja v okviru klinične študije. A je prof. dr. Miro Denišlič, vodja študije, to zavrnil s pojasnilom, da so doma doživeli veliko neprijetnosti in nekolegialnih odzivov. Rezultate bodo predstavili v tujini in počakali, da bodo razmere morda tudi tukaj dozorele. “Nihče ne trdi, da so spremembe na venah vzrok multiple skleroze. Treba pa je raziskovati. To je odgovor znanstvene nevrologije,” je povedal.

in

Zorčeva meni, da je širitev ven varna in za bolnika neškodljiva metoda; patološki proces lahko s tem odstranijo, a s tem ne odstranijo tudi vzroka obolenja, je poudarila.

Celoten članek si preberite sami!

CCSVI-jevec – ti se pa nič več ne oglasiš in ne daš kakih pametnih linkov na moje, že skoraj mesec dni staro vprašanje?!

… klical si Silva , dobil si svoj odgovor .

… zakaj zdaj mene pogrešaš ?

… klical si Silva , dobil si svoj odgovor .

… zakaj zdaj mene pogrešaš ?[/quote]

Saj veljaš tuti ti, da navedeš kak link, da je CCSVI dokazano neposredna povzročiteljica MS.

… probaj guglat s ključno besedo Zamboni 🙂 🙂 🙂

… ne da se mi več … danes imate svoj dan in svoj teden … lepo praznujte …

… kar delate je v vašo škodo … zatorej lep praznik …. z infosi naj vam streže zmss 🙂

… probaj guglat s ključno besedo Zamboni 🙂 🙂 🙂

… ne da se mi več … danes imate svoj dan in svoj teden … lepo praznujte …

… kar delate je v vašo škodo … zatorej lep praznik …. z infosi naj vam streže zmss :)[/quote]

A sem kje napisal, da sem včlanjen v društvo??

Kakorkoli, očitno je, da zavajaš tule, ker nikakor ne uspeš prilepit kakega linka, kjer izrecno piše, da je CCSVI dokazano povzročitelj MS in da je CCSVI diagnostika in zdravljenje, kakor ju je razvil in predlagal dr. Paolo Zamboni, uradno sprejeta v obliki standarda za vse bolnike po svetu.

… jara kača … stekli polž …. … jara kača … stekli polž …. … jara kača … stekli polž ….

… in tako dalje ….

… v zdravstveni sistem bota ccsvi diagnostika in zdravljenje uvedeni čez min 5 let ….

… do takrat lep pozdrav …. saj nekega xy dne bote že dojeli ….

CCSVI-jec mislim, da ti ne dojameš v čem poteka tule debata…ti si napisal in citiram:
“včeraj je bil sprejet tudi poseben nevrovaskularen dokument, po katerem sta CCSVI diagnostika in zdravljenje, kakor ju je razvil in predlagal dr. Paolo Zamboni, uradno sprejeta v obliki standarda za vse bolnike po svetu.”

Torej, če sta ta diagnostika in zdravljenje sprejeta v obliki standarda, sta tudi dostopna vsem bolnikom. Standard je v bistvu obvezujoč predpis in bi po tem standardu moralo biti to zdravljenje obvezna praksa.

Kar se mene tiče je to edino, kar me je motilo v tvojem prvem komentarju. In kot je razvidno iz tvojega zadnjega komentarja CCSVI diagnostika in zdravljenje nista “uvedena v zdravstveni sistem” in torej nista uradno sprejeta v obliki standarda!

New Report

Close