Najdi forum

Sin je star 17 let. Leto in pol sta bila s sošolko par, sedaj pa mu je ona rekla, da ne želi biti več z njim. Sicer pa sta se v tem času, razen nekaj manjših kriz, dobro razumela. Sina je to zelo prizadelo. Kako naj mu pomagamo.

Mateja,

a ti pa nisi nikoli imela kakšne krize v ljubezni, da te je kdo pustil? KAj pa si naredila? NIč, malo si jokala, malo se smilila samemu sebi, malo si ga obsojala, malo si obsojala ves svet, malo si se tolažila….ampak živeti si morala naprej, da imaš sedaj lahko sina. In ko pomisliš nazaj, si lahko samo nasmeješ in rečeš, ja lepo je bilo. Ampak kar je bilo je bilo.

No dosti nakladanja, stisni ga k sebi, kot mama in mu lepo povej:

Sine, življenje je ena sama šola, ki je nikdar ne zaključimo, Vendar vsaka izkušnja naj nam pomaga samo k temu, da postanemo boljši ljudje. Pri 17 letih imaš še ogromno časa, da boš razumel, zakaj boš ti tolažil svojo hčerko.

Primož

Tud men se je podobn zgodl. mela sm fanta pa sm misnla da se mava ful v redu. Skupi sva bla en let pol mi je pa kr enkrat dal konc.In na konc sm zvedla da je šlo sam za stavo! In prve tri dni sm bla skoz u solzah! Ful je blo hudo. No pa da odgovorim na vprašanje: najboljš je da ga pustite mal samga. tko da premisle pa to pusti za sabo!Sej bo! (s)mejte se, pozdravčke…

New Report

Close