Najdi forum

Pozdravljeni !

Zame je konec dopusta in začetek novega obdobja. Na dopustu sem se imela fajn, zelo fajn. Zgodilo se mi ni pa nič takega, kot na prvem delu dopusta (če ste pozabili, kaj je bilo: tip na nudlci z dvignjenim tičem…..), razen, da smo bili na plaži obdani z lezbami in pedri. Vrnitev je bila sicer kruta, amak se bo stvar stabilizirala.

lp frucka

Lezbe in pedri?? Misliš na homoseksualce?

Točno tako. Desno lesbe, nad nami predri, levo pa tud pedri.

Problem te plaze ocitno ni bil v ljudeh, ampak tvojem razmisljanju…

Ali pa ni prava plaža :))

Irena, zakaj pa v mojem razmišljanju? Kaj pa imaš za razmišljati pri takih ljudeh, če očividno pokažejo njihova nagnjenja? Nimam nič proti takim, saj vendar ima vsak svojo pravico do življenja in načina življenja. To nisem napisala, kot nekaj slabega in “nečloveškega”.

A ti pa ne pokažeš svojih nagnenj? Se ne lupčkaš z možem, ne poljubiš otrok???

hej Maca….a ni to cisto nekaj drugega,kot pa tisto,kar mislim,da je bilo nesprejemljivo za Frucko.Saj je dovolj povedala,brez da je sla v detajle.
Bodi,kar si ze.!!.Ni potrebno vse naokoli posiljevati in vsiljevati tvoj izbran nacin zivlenja.Pa tudi ce je malo aut. A mogoce taki potrebujejo aplavz..za vse to pocetje.Se posebno ni primerno,ce so zraven otroci,ki jim vse to nic ne koristi ker se ne razmisljajo s svojo glavo.
Frucka drzim s tabo!
Naslednje leto bo sigurno bolje..:)))

hej Maca….a ni to cisto nekaj drugega,kot pa tisto,kar mislim,da je bilo nesprejemljivo za Frucko.Saj je dovolj povedala,brez da je sla v detajle.
Bodi,kar si ze.!!.Ni potrebno vse naokoli posiljevati in vsiljevati tvoj izbran nacin zivlenja.Pa tudi ce je malo aut. A mogoce taki potrebujejo aplavz..za vse to pocetje.Se posebno ni primerno,ce so zraven otroci,ki jim vse to nic ne koristi ker se ne razmisljajo s svojo glavo.
Frucka drzim s tabo!
Naslednje leto bo sigurno bolje..:)))

Frucka!

Lepo dobrodošla spet nazaj.Tako kot vrtnica,mimogrede(ona je zame izredno modra oseba,in jo rada berem)držim s teboj tudi jaz!
Pa veselo na delo,vsega lepega je hito konec a ne?

Lp,Tara

Če to zate ni nič slabega in nečloveškega, zakaj bi se zaradi tega morala vznemirjati in zakaj bi jih morala obkladati z žaljivkami? Meni se pedri in lezbe ne zdijo ravno tolerantni izrazi, očitno pa je, da so te na plaži tudi motili z izkazovanjem “svojih nagnjenj”, kot praviš. Če bi razmišljala drugače, te ne bi motili.

V afektu jeze reces marsikaj in ne mislis..ali si prevec zaljiv ali ne.
To je samo dokaz,da je bil dopust za Frucko res malo tooomuch za njene oci..pa se kaksen bi se sigurno nasel,ki ni prevec uzival ob taksnih pogledih..
L.P.

Joj, joj, ljudje.
Unmu revežu ni smel stat, problem so homoseksualci (če niso bili le v nekaterih glavah)…a moramo bit vsi samo po vašem vzorcu?
In, pravzaprav, kakšen vzorec je to?

ja, Tara, ampak zdej sem spet v Ljubljani in vse bo prej ko slej spet steklo po starih tirih. Seveda pa že živim za naslednji vikend, ko se odpravljam na Kolpo sprostit malo adrenalina. Ko pridem nazaj, bom živela pa za kaj drugega, saj je že samo življenje vredno živeti.

še enkrat, nisem napisala tega, da bi koga obsojala, ali bila proti njihovim nagnjenjem. Hotela sem samo povedati, kaj je dogajalo na dopustu. Nasprotno, ti ljudje so zelo zanimivi za opazovanje, polni nežnosti in pozornosti.

pa še ene zanimive sosede smo imeli v kampu. Pet članska nizozemska družina. Foter je bil podoben Čarliju Bravnu. Ampak ta foter nima para. Vse kar je delal, je bil čik v ustih in kava na mizi, žena pa vse ostalo. Ko so se odpravljali na plažo, je bla žena otovorjena kot istrski osel (ležalke, armaflekse, blazine, brisače,…), tip pa je na ramo dal eno torbico in so šli. Ko so se pokali za domov, je vse kar je naredil, je prinesel dva lamberja vode, vse ostalo pa je naredila žena. Tisti, ki kampirate oz. ste v prikolici, najbrž veste koliko je pospravljanja. In ves čas, ko je žena pospravlajla, je on sedel za mizo, kadil in pil kavo.

Jaz pravim, da dobra žena, da ni zgubila živcev.

I ja se slažem sa Fruckom.Nije ona ništa kritizirala ………………………………….samo je rekla šta je bilo na plaži.Nemam ni ja ništa protiv tih ljudi, dok me niko ne dira.Ali i meni bi se zgadilo, da ih gledam na plaži kako se maze.

haj Fadile….a šta da se maze dve pič……bi li ti se zgadilo….hahahahaha…..

Na to nisam ni pomislio.U pravu si Jože.Onda bi nas bilo više sa tvrdim kurcem na plaži.

Kam ob Kolpi pa?

New Report

Close