Konec
Pozdravljeni !
Zame je konec dopusta in začetek novega obdobja. Na dopustu sem se imela fajn, zelo fajn. Zgodilo se mi ni pa nič takega, kot na prvem delu dopusta (če ste pozabili, kaj je bilo: tip na nudlci z dvignjenim tičem…..), razen, da smo bili na plaži obdani z lezbami in pedri. Vrnitev je bila sicer kruta, amak se bo stvar stabilizirala.
lp frucka
hej Maca….a ni to cisto nekaj drugega,kot pa tisto,kar mislim,da je bilo nesprejemljivo za Frucko.Saj je dovolj povedala,brez da je sla v detajle.
Bodi,kar si ze.!!.Ni potrebno vse naokoli posiljevati in vsiljevati tvoj izbran nacin zivlenja.Pa tudi ce je malo aut. A mogoce taki potrebujejo aplavz..za vse to pocetje.Se posebno ni primerno,ce so zraven otroci,ki jim vse to nic ne koristi ker se ne razmisljajo s svojo glavo.
Frucka drzim s tabo!
Naslednje leto bo sigurno bolje..:)))
hej Maca….a ni to cisto nekaj drugega,kot pa tisto,kar mislim,da je bilo nesprejemljivo za Frucko.Saj je dovolj povedala,brez da je sla v detajle.
Bodi,kar si ze.!!.Ni potrebno vse naokoli posiljevati in vsiljevati tvoj izbran nacin zivlenja.Pa tudi ce je malo aut. A mogoce taki potrebujejo aplavz..za vse to pocetje.Se posebno ni primerno,ce so zraven otroci,ki jim vse to nic ne koristi ker se ne razmisljajo s svojo glavo.
Frucka drzim s tabo!
Naslednje leto bo sigurno bolje..:)))
Če to zate ni nič slabega in nečloveškega, zakaj bi se zaradi tega morala vznemirjati in zakaj bi jih morala obkladati z žaljivkami? Meni se pedri in lezbe ne zdijo ravno tolerantni izrazi, očitno pa je, da so te na plaži tudi motili z izkazovanjem “svojih nagnjenj”, kot praviš. Če bi razmišljala drugače, te ne bi motili.
pa še ene zanimive sosede smo imeli v kampu. Pet članska nizozemska družina. Foter je bil podoben Čarliju Bravnu. Ampak ta foter nima para. Vse kar je delal, je bil čik v ustih in kava na mizi, žena pa vse ostalo. Ko so se odpravljali na plažo, je bla žena otovorjena kot istrski osel (ležalke, armaflekse, blazine, brisače,…), tip pa je na ramo dal eno torbico in so šli. Ko so se pokali za domov, je vse kar je naredil, je prinesel dva lamberja vode, vse ostalo pa je naredila žena. Tisti, ki kampirate oz. ste v prikolici, najbrž veste koliko je pospravljanja. In ves čas, ko je žena pospravlajla, je on sedel za mizo, kadil in pil kavo.
Jaz pravim, da dobra žena, da ni zgubila živcev.