Najdi forum

ŽIVIJO!

Sem sedemnajst letni fant in imam punco že eno leto. Odločila sva se, da bova tudi midva seksala. A problem je nastal pri kondomu. Pravilno nameščanje kondoma je sicer tako, da na kapici iztisnemo zrak in ga počasi odvijemo navzdol. Pri meni pa to ni mogoče, ker je moj penis preširok in kožica je mehka. Tako, da se kondom ne da pravilno odviti. Poizkusil sem tako, da sem kapico kondoma stisnil (da ni bilo zraka). Z kazalcema sem prijel pod kondom in z palcema odvijal. Počasi sem kondom spustil na penis, da ni ostalo zraka v njem. Kondom je bil sicer nameščen brez zraka v njem. Zanima naju, če je to mogoče in ali je varno z tako uporabo kondoma seksati?

Spoštovani Uroš,

da se ne boš pritožil,da te cenzuriram,sem objavila tvoje vprašanje,žal pa ti nanj ne morem dati “strokovnega” odgovora…….
Lepo pozdravljen!

Obrnite se na drug forum, ta res ni za to vprašabnje- lahko se obrnete tudi na forum ginekologija, tako da boste dobili odgovor zdravnika, vendar pa do 15 ne boste dobili odgovora, ker je trenutno zdravnik odsoten, lahko pa poskusite, le na odgovor boste morali počakati.

New Report

Close