Končno prva služba!?
SUZANA LIKAR ŠTRUKELJ
PREŠERNOVA 18
5000 NOVA GORICA
Spoštovani!
V prihodnij mesecih boste morda potrebovali sodelavko s končano Visoko strokovno šolo, zato bi se Vam rada predstavila.
Po poklicu sem diplomirana delovna terapevtka. Diplomirala sem na Visoki šoli za zdravstvo, smer DELOVNA TERAPIJA. Prejela sem tudi Prešernovo nagrado za diplomo z naslovom DELOVNA TERAPIJA PRI SLEPIH IN SLABOVIDNIH PREDŠOLSKIH IN MLAJŠIH OSNOVNOŠOLSKIH OTROCIH.
Opravila sem enoletno pripravništvo v Varstveno delovnem centru v Solkanu. V letu 2002 sem opravila tudi strokovni izpit na področju zdravstvene dejavnosti na Ministrrstvu za zdravje Republike Slovenije. Po končanem pripravništvu sem se znova prijavila na zavod za zaposlovanje, ker me na takratnem delovnem mestu niso mogli zaposliti.
V prostem času se že tretje leto posvečam špotni vzgoji predšolskih otrok in imam opravljen teoretični izpit za športnega vaditelja. Poleg tega sem navajena poprijeti za mnoga dela saj sem že kot srednješolka in študentka delala v času počitnic preko študentskega servisa. Pri vseh dosedanjih delih, ki so mi bila zaupana se je pokazala moja poštenost, odgovornost, skrben odnos in zanesljivost.
Imam veliko volje do dela, sem pripravljena učiti se in se hitro prilagodim timskemu delu, saj imam pri tem že nekaj izkušenj.
Zelo bi Vam bila hvalezna, da me obvestite o kakršnikoli priložnosti, kjer bi lahko izkoristili mojo izobrazbo in pridobljeno praktično znanje ter tudi mojo ambicijo.
Lepo Vas pozdravljam,
Suzana Likar Štrukelj