Najdi forum

Končno prebujena?

Za Modri val
Tvoja spročila so zaradi neprimernosti, žaljivosti in napadanja na druge izbrisana . Če jih boš objavljal še naprej, boš blokiran.
Ne vem, kakšna je tvoja zgodba, vendar jo rešuj sam s seboj, ne na zgodbah drugih in svojih težav ne projeciraj na druge. Svoje nestrinjanje s čimerkoli lahko izraziš tudi na spoštljiv način in v tem primeru bomo tvoj odgovor tudi objavili. Če imaš v medosebnih odnosih sam kakšne hude težave, pa ti svetujem, da ustvariš svojo temo in tam zliješ svoje poglede in probleme ( na spoštljiv način) pa se bomo z veseljem pogovarjali tudi s teboj.

GittaAna

GittaAna

Spoštovana Gitta Ana!

Ne vem, kaj bi lahko bilo nespoštljivega, razen morda to, da moderatorka tika osebo katere ne pozna. V mojih tekstih zagotovo ni žaljivega pisanja in ne nakazovanja na kakršnekoli moje težave, če pa je žaljivo to, da se vprašam o resničnosti in verodostojnosti enostranskih pripovedi in izrazim pomisleke na odločitve, katerim ljudje kar tako pojejo hvalospeve ,potem pa naj bo. Zavedati bi se pa vsakdo moral, da morda s svojo podporo in vzpodbudo nekomu ali nečemu, ko ne pozna dejstev, lahko naredi ogromno škode.

lp
mm

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Res je Modri val. S sojimi komentarji o dejanjih drugih, kar tako na splošno, ne da bi poznali dejstev, se lahko naredi ogromno škode. Zato ne vem, kaj vam je treba pljuvati po odločitvah drugih oseb, ki jih sploh ne poznate. Kot sem rekla, če imate kakšno osebno izkušnjo jo delite z nami, če pa je vaš namen svoje osebne travme sproščati na drugih, pa tukaj niste zaželeni. S tem tudi zaključujem komunikacijo. Pravila vedenja na forumih so jasna in če jih ne odobravate ali se vam zdijo nesmislena pač pojdite na kakšen drug forum, kjer se boste počutili bolj domače.
GitttaAna

GittaAna

New Report

Close