Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija končno je po žlički

končno je po žlički

Spoštovani,

želim vas le obvestiti, da je moja mala pikica začela jesti po žlički, saj sem bila že kar zaskrbljena. Zelo sem vesela, pri hranjenju pridno sodeluje in poje vse kar ji ponudim.

Še eno vprašanje bi pa imela, ali lahko sirup Legofer, katerega ne mara, zmešam skupaj s sadno kašico in tako prikrijem sirupov okus.

Želela bi pohvaliti vaše delo, saj ste nam mamicam v izredno pomoč.

Hvala in lep pozdrav vsem.

Čestitam, Luna,
le dobrih 10 dni je minilo in deklica lepo je po žlički. Boste videli, kakšen užitek jim je packanje pri hranjenju. Pri enem letu pa bo jedla sama. No, moram povedati, da potem, ko to umetnost popolnoma obvladajo, ponavadi spet hočejo, da jih hranite vi. Kot da se jim ne da več, ko že obvladajo umetnost.
Luštni so, ja.

Legofer dajemo na tešče. Ampak, če zjutraj podojite in če čez 3 ure date sadno kašico, bi konec koncev lahko zamešali vanjo Legofer. Namreč, po teh urah lahko rečemo, da je otrok (skoraj) tešč, Legofer pa tudi svetujemo z vitaminom C. Torej … če malo pogoljfamo, bi to šlo.

Lepe dneve z vašo princesko vam želim,
lp
Tanč

ps: pa seveda hvala za vaše mnenje

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close