Najdi forum

končni izlet

Nabiram dobre ideje za končni izlet ali kakšno drugo obliko zaključnega srečanja s starši ob koncu šole…
Kdaj so vam bila ta srečanja všeč?
Kdaj so se vam pa zdela totalno mimo?

Koliko so pa stari otroci? Jaz ne bom nikoli pozabila izleta v Gardaland, v petem in osmem razredu. S tem da sem se v petem razredu počutila “majhno”, park se mi je za prvič zdel ogromen, da ne rečem, da smo se za trenutek izgubili (še dobro, da je prijateljica znala italijansko in smo se lahko vrnili). Je pa bila zabava super in se mi je še dva dni vrtelo v glavi od vseh vrtiljakov.

Kaj pa kakšen piknik ob morju, slovenski obali? Mi smo organizirali piknik v Simonovem zalivu dve leti nazaj in je bilo tudi super. Kopanje, športne igre, odbojka na mivki, tekmovanje v vožnji pedolinov, spuščanje po toboganih… pa tudi sence je kar nekaj.

Najslabši je bil pa izlet na Ptuj. Brez veze. Ni mi bilo všeč mesto, pa organizacija slaba, pa dve uri smo morali biti na gradu..

Aja, v srednji šoli smo pa organizirali piknik v dolini Dragonje, ob reki, v senčki, dijaki in učitelji… Samo ne vem kako je sedaj s pikniki, ko so zaščitili krajinski park.

Hvala za prve ideje. Gre za podruznicno solo – torej so otroci stari od 6 do 11 let. Bilo bi nas pa s starsi vred za dva avtobusa (ce bi seveda vsak otrok vzel se spremljevalce).

Zanima me, kakšen končni izlet je to?
Bo to izven poukA, saj izletov ni več.
Ali ste prihranili kakšen športni, kulturni ali naravoslovni dan?
Sicer pa, če gredo tudi starši, ne hodite predalečpri tej starosti, priroročam nekaj zanimivge av širšem okoljuu ,kjer živite, piknik, zabavna in športna tekmovanja s simboličnimi nagradami in bo nepozabno… bolj kot vsak gardalanda… spoznajmo najprej domačo pokrajino.
Če pa hočete kaj adrenalinskega pa lahko izberet pohorsko kajlo— spust v 5 minutah .. ampak samo za otroke, da ne bo kohga kap-

lp

¨v kEKČEVO DEŽELO;

New Report

Close