Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost koncerti v tujini – robbie williams

koncerti v tujini – robbie williams

Živjo!

Ve morda kdo za kakšno pametno stran, kjer so zbrani podatki o koncetih v tujini in imajo možnost nabave vstopnic (razen http://www.koncerti.net). Konkretno me zanima: Robbie Williams

Kaj pa maš proti koncerti.net ????? Edini normalni, če me vprašaš…
LP

Ce te zanima posamezen bend,poglej na njihovo uradno stran za datume.Poglej,kje (hala,klub) bo koncert in kontaktiraj ta venue (ce ni nikjer podatkov o uradnem prodajalcu vstopnic)glede informacij in vstopnic.Potem kontaktiraj se prodajalca in naroci ali rezerviraj karte.
Tako sem jaz naredila in je bilo ok..(ko sem sla na koncert v Nemcijo,pa tu niso posredovali kart za doticno zadevo)

Nič nimam proti njim, ampak za to stran že vem in nimajo v kratkem nobenega njegovega koncerta v planu. Samo zato.

Ej robbie se mi zdi, sploh nima letos evropske turneje.
Jaz sem sla lani na njegov koncert..oktobra mislim da. Ko je imel prav turnejo. Sla sem pa s koncerti.net…organizacija ni bila najboljsa, koncert je bil pa super..

Robbie je imel lani evropsko turnejo, zato dvomim, da bo letos še kaj. Jaz sem šla s koncerti.net na njegov koncert v Milano lani, pa je blo čist super.

Šla sem še na nekaj koncertov z njimi, pa nimam pripomb.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close