KONČANO ZDRAVLJENJE!!!
Lep pozdravček..vsem na forumu…!!
Decembra sem zvedla za diagnozo…prestala 6 kemoterapij, PET preizkavo..in evo me…
Zdaj pa upam samo še na najboljše…;)))
Želim samo sporočit..da se z močno voljo do življenja premaga še tako hude..bolezni..in strahove…
Tako da nikar ne obupajte…!!!
Bolezen mi je prinesla veliko lepega…veliko novih spoznanstev…imela sem priliko spoznat..pohvale vredno Kristino..ki mi je na samem začetku ponudila roko..in sem ji za to zelo hvaležna…pa seveda..hvala za obiske..in sladkarije…in seveda dobro voljo ki si jo prinesla s seboj!!!
pa da ne pozabim na ostale na onkološkem..od zdravnice..pa do sester in bolnikov..ki so vedno imeli čas zame…!!!
hvala vsem za podporo…in dobro voljo..!!!
LP …. Darja iz primorske..
Oj,
no, tale moja Darčica s Primorja me je pohvalila in se moram odzvati na pohvalo. 🙂 H V A L A !!!!!!! Zelo sem vesela, ker sem ti pomagala.
Zdaj sem malo pomislila, kako sva se spoznali…. pa bom kar napisala, kako sem jaz to doživela in občutila.
Pa dejmo :)……….
Ravno sem zaključila kontrolni pregled in pogovor v ambulanti št. 12 pri moji dr. Južničevi in počakala pri sestri, da mi je pripravila razne napotnice za naslednjo kontrolo, ko je poleg mene stalo mlado dekle. Zdela se mi je stara tam nekje 18 let. Zdelo se mi je, da je na začetku zdravljenja in da jo je strah. Imela je doooolge laske in očala s temnimi trendovskimi okvirji. Spremljala jo je na prvi pogled blaaaaaaazno prestrašena mama. V bistvu mi je bolj kot ona v oči padla njena mamica. Njen pogled mi je sedel v dno duše, zato sem kar začela nekaj blebetati v smislu: “Nič bat, saj bo vse dobro, poglejte mene, jaz že na kontrole hodim….” saj se ne spominjam dobro, ampak vem, da sem ju hotela samo malo bodriti. V tistem trenutku dr. Južničeva pokliče dekle v ambulanto, jaz pa še kar klepetam z njeno mamo. Mami sem povedala za društvo in ji rekla, naj mi napiše, če želi, dekličin naslov, da ji bom poslala društveni časopis. Napisala mi je na listek in na hitro sva se razšli – jaz domov, mama pa k Darji in dr. Južničevi v ambulanto. Potem sva se z Darjo po kar daljšem času dobili tule gor na forumu. :))) In se zbližali.
Rada sem jo obiskala, ko je prišla v LJ na KT. Prav vesela sem bila, ko sem šla na odd. H1 na obisk. Tako domače sem se počutila. :))
Joj, ne smem pa pozabiti, kako me je Darja enkrat pocrklala, ko je prišla na eno od KT v Ljubljano. Omenila sem ji enkrat po MSN-ju, kako dober bakala na belo imajo v Kopru in potem sem samo enkrat dobila SMS – čaka te bakala. Hahaha, fino zapakiranega je prinesla na OI na odd. H1 in ga imela na nočni omarici dokler ga nisem prišla iskat.
Moram še povedati, da je bila Darja ful korajžna in je zelo dobro prenašala zdravljenje. Nikoli ni kaj jamrala. Dogajalao se je, da je celo ona (no, saj me še!!!!) mene bodrila, ko sem čakala na kontrolo.
Pa še enkaj! Kljub lasulji je bila enkratna maturantka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem videla fotke. Pa fejst dečkota ima. Pa fejst ata in mamo. Vsi so jo lepo crklali.
HIP, HIP, HUREJJJJJJJJJ!