Najdi forum

Koncana prva ‘velika’ zveza

tudi jaz bi rada povedala svojo zgodbo
stara sem 17let in do nekaj časa nazaj sem 3 leta hodila s 3 leta starejsim fantom. bila je to kar resna zveza, sploh za najina leta. bila sva najboljsa prijatelja,skupaj odkrila tisti prvič,vse sva počela skupaj, skupaj sva bila vsak dan itd.. meni je bil VSE. nekaj časa tudi jaz njemu. potem pa je na dan prisla njegova slaba lastnost-zaljenje. iz zafrkancije da imam ne vem grdo majcko ali pa da je moj pes neumen.. je preslo na ze kar hudo zaljenje. ker sem se v času najine zveze zredila za 4kg(50–>54, zaradi tabletkov) se je obesil tudi na to. pozrla sm vse zaljivke od bajse debeluharke gravza in ne vem kaj se vse. če sedaj gledam nazaj sploh ne vem kako sem lahko to prenasala, ampak kot sem rekla..bil mi je vse. zadnje nekaj mesecev je z mano delal se posebno grdo. ni mi posvečal pretirane pozornosti, govoril mi je grde stvari, večkrat rekel da komaj čaka da dobi drugo punco.
no, potem je prisel dan d. bilo je dva dni pred mojim odhodom na maturantski izlet. kot vedno me je zafrkaval na vse mozne načine in na koncu se je celo nekaj razjezil name in rekel da moram domov, naj se nikoli več vrnem in da ko pridem nazaj iz mat.izleta bo imel ze drugo zensko. tako me je oče moral priti iskat k njemu in jaz sem prijokala v avto. podrl se mi je svet. vedeti morate, razen nastetih slabih lastnosti je bil resnično v redu fant, 3 leta sva prezivela skupaj. moj razumevajoči oče je spregovoril samo dva stavka:sta se skregala? in pa.. ne hodi preveč okrog njega, se mu bo preveč dobro zdelo.
takrat se je v meni nekaj premaknilo, nisem se več tako sekirala. postala sem jezna, da se takole pustim ponizevati nekomu. in sklenila sem, da mi ne bo pokvaril maturanca in da se bom lepo imela. drugi dan na avtobusu sem bila par urc se bolj slabe volje potem pa me je minilo. najbrz zaradi druzbe in zurov, ampak nikoli nisem pomislila nanj. tule bi se zgodba lahko zaključila..ampak ne.. ima zelo zanimiv preobrat. ko sem se vrnila domov, in pač hotela ziveti samsko zivljenje(namesto da bi sla najprej k njemu,kot sem storila ponavadi, sem se raje posvetila moji druzini in kuzu:) noo,takrat mi je poslal sms! naj pridem nazaj. da me pogresa.. mislim da bi kar veliko punc na mojem mestu slo nazaj.. ampak meni nekaj ni dalo..tisti očetov stavek v avtu… postala sem preponosna, in se nisem dala. povedala sem mu, da me je pustil in da sedaj je kar je.
to ga je totalno strlo-rekel je da se je sele zdaj ko me ni bilo doma zavedel kaksne grde stvari mi je stalno govoril in kako grdo je delal z mano, pravzaprav se mi je opravičil za vse. to me je zelo zelo začudilo saj se mi je dan preden sem sla zdel resnično take volje da me nikoli več noče videti.
ampak, moja ljubezen do njega je umrla(on jo je ubil) in nisem se vrnila k njemu. tako se je dokončno zaključila moja prva zveza s fantom. zdaj vidim da sem bila v zvezi preveč podrejena in da sem preveč gledala samo na njegovo dobro.
zanima me..kako se je končala vasa prva velika zveza? kaj ste koristnega ‘potegnili’ iz nje? jaz sem postala bolj samozavestna in ponosna pa tudi nisem več tako pod pritiskom zaradi mojih kilogramov

p.s. na maturancu sem spoznala prijetnega fanta s katerim greva na vsake toliko na kaksno kavo in mogoče bo se kaj iz tega… zivljenje se mi je v zadnjem mesecu spremenilo za 100% ampak jaz prav uzivam..lep pomladni pozdrav

Zmajcica,

v zivljenju je polno preobratov, mogoče bi morali poslušati še njegovo plat, da bi lahko sodili kaj je prav in kaj ne. VSekakor pa si vsak sam dela svojo pot. Endar sem pvoedal, da vsak hodi po svoji poti in da nikakor ne smemo iti po drugi. Svojo pot do tega 17 leta poznamo, z dobrimi in slabimi lastnostmi, prav vsak korak moramo sprejeti, ker je to naša pot. In če se v dve poti srečati, potem lahko gredo nekaj časa skuapj vsporedno, vendar nikar ne hodi po njegovi poti, kajti imamo svojo. Če te slučajno zanese na njegovo pot, kmalu vidiš, da je tam veliko težje hoditi, koraki so krajši ali daljši, pot je lahko kamnita, trnjeva, asvaltirana, vsekakor nismo navajeni te poti in nam je vedno težje stopicati, čeprav bi tako radi bili z njim. Če gredo dve poti vsporedno potem je to nekaj najlepšega, vendao imaš lahko s seboj sopotnika, vendar če njegova pot zavije, to ne pomeni, da mora tudi tvoja, gresta vsak svojo pot in ko se ti dve poti za naslednjim hribom spet srečati, bo jasno spet lepo in tako z dneva v dan.

In kot drugo, življenje je kot sestavljanka iz puzlov. VDa bo slika cela in lepa v vsej svoji veličini, morajo biti prisotni vsi koščki, tudi tisti, ki ti niso všeč. In zamisli si, da sestavljaš sestavljanko in medtem ko polagaš koščke, jih nekaj vžeš stran zato ker ti ni bila všeč barva, ali zato ker je bilo rpetežko uvrstiti v sliko, ker nikakor nisi našla prave lege, kam naj bi pasala.

Ko boš prišla čisto do konca, ti bodo manjkali ravno tisti najtežji koščki. Vendar brez njih slika ne bo popolna in cela.

Bodimo to kar smo in držimo se misli: Nikoli ne naredi drugemu tistega, česar ti ne želiš, da bi oni tebi.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Živjo!

Bravo punca!!! Tako pametno si naredila!! Da bi bilo vsaj več deklet tako pametnih kot ti! Vsak odnos je v bistvu izkušnja in ti si se iz svoje prve zveze naučila zelo veliko – zaradi tega bodo vsi tvoji nadaljni odnosi veliko boljši! Učiti in učiti se – to je namen prvih resnih zvez – preizkušati samega sebe v odnosih do nasprotnega spola in se mojstriti za kakšen daljši in resnejši odnos!

Lp

halo.
tvoja odločitev je bila 100% pravilna.ko sem to videl kaj si napisala:=0 Kaj mu je sploh prišlo na misel, da bi te na kakršenkoli način užalil.
Lepo uživaj, tvoje življenje se šele začenja!

Če te je tako žalil, prav gotovo ni bil ‘resnično v redu fant’.

Časa imaš še veliko,še celo življenje jo pred tabo.Vzami si čas zase in gradi svojo osebnost,pravi te verjetno še čaka.

Tudi jaz mislim, da si pravilno ravnala in to še pravočasno (po pisanju sodeč). Pravim pa, čeprav bi bilo v prihodnje dobro da se o teh stvareh resno pogovorita. Če te fant žali (kar sicer pove kar veliko o spoštovanju do tebe), bi se morala o tem resno pogovorit, da bo razumel kaj ti počne. Saj ljudje včasih počnemo grde stvari, ki nam preidejo v navado, pa tega sploh ne opazimo, če nas nekdo ne opozori dovolj na to. No, ti si ga vsekakor opozorila. Jaz ti dam kljub vsemu prav, saj žaljenje ne sodi v ljubezensko odnos.
Pogreša te verjetno zato, ker nima koga žalit, tako da ne preveč slepo verjet njegovim lepim besedam zdaj. Kar očeta poslušaj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moja prva velika se je končala enako kot tvoja. Res, kot bi bralasvojo zgodbo. In an začetku mi je bilo kot tebi in sem si mislila, kako sem res slaba in da itak boljšega nikol ne bom dobila (haha :)) In se mi je isto tip opravičeval, na vse možne načine se mi ej hotel odkupit, pa sem imela svoj ponos, pa še večji kreten je izpadel zaradi tega. No in danes si mislim, kako sem bila neumna, da sem ga sploh kdaj pogledala. No in druga velika zveza se še ni začela, sem pa srečala veliko fantov in eni so res zlati, ampak sem kar nekako navaena bit sama, zaradi tega se še ne vežem. Hodim pa na zmenke, in se tu in tam pustim razvajat, če seveda ni preveč. Ko se mi bo zdelo, da je pravi (veliko bolj sem izbirčna kot nekoč, kar je prav), pol me lahk razvaja kolkr hoče, jaz bom pa nejga.

Res čestitam,da ti je uspelo njega prebolet!! Namreč zelo isti problem sma imeli le d aje do mene bil bivši fant nasilen. Drugače pa je isto me potem klical naj se vrnem pa vse govoril da bo ok, da je šele zdj spoznal kaj je zgubil. Vedno sem mu pritekla nazaj tokrat pa sem se tudi sama ustavla in spoznala bolšega fanta in se imam zdj res lepo. Zdj imam fanta, ki mi nameni leop besedo in zna delati z mano.

Sam res čudno da tipi spoznajo po treh letih zveze kja imajo.

Velik sreče za naprej.

Lep pozdrav
Ninč

Bravo, se strinjam s tabo, pa še kreten je izpadu……, TI KR OČIJA POSLUŠI !

Lp, Uroš

Bravo,tako se dela,in ostani taka naprej pa veliko sreče v življenju in ljubezni

Pomenil ti je vse nato pa se je kot slika razbil na tisoče koščkov,ki jih ni bilo vredno pobirati!

Pametno punca, ne dovoli da pometajo s tabo! Vsi smo krvavi pod kožo.

pa lep pozdrav

Očeta si poslušala, še enkrat preberi poslušala si najbolšega prijatelja OČETA!!!!!!!
uživaj v svobodi˛v bodoče pa malo več uporabljaja možgane ne na slepo vrjeti vsemu in vsem!1

Hay!

Tbest si se odločila res…!skratka tudi meni je rekel :”ali ne bi bilo dobro da bi malo shujšala”..da ne omenim da sem suha!!!!…okey pač pozres te besede..in si mislis svoje!ampak najbolj smesno je ko končas to zvezo si mislis”kako sem ga lahko pogledala”..hehe:)čeprav sem mu jaz doskrat dala vedeti v zvezi da imam svoj PONOS!

Ti pa uzivej life kokr se da:)

New Report

Close