Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija kompresijski steznik

kompresijski steznik

Spoštovani dr.Leskovšek!

Ko sem v sredo pri vas opravila pregled zaradi nameravane abdominoplastike sem vas pozabila vprašati ali moram kompresijski steznik kupiti prej in ga v bolnico na poseg prinesti s seboj.Ker ste mi ljubeznivo svetovali, da se lahko za vsa morebitna vprašanja obrnem na vas preko foruma, sem to možnost izkoristila.Zdaj pa imam v zvezi z najinim dogovorom samo še eno željo: če je možno dobiti za poseg prvi prosti termin v prvih dneh meseca aprila. Čimprej, torej!

Za vašo prijaznost se vam v naprej zahvaljujem in želim lep vikend

Pozdravljeni

Priporočam, da steznik prinesete s seboj.

Takoj po plačilu predračuna vam bom rezervila datum. Predračun pride v prvih dneh prihodnjega tedna.

Lep pozdrav

Aleš

Hvala za vaš odgovor!

Glede steznika: ali mi lahko svetujete kakšnega (znamka oz.firma) in kje naj ga kupim.

Lep pozdrav

Pozdravljeni

Pokličite me po telefonu v sredo popoldan v ambulanto pa vam bom posredoval točne informacije o kompresijskih oblačilih (tam imamo kataloge) 🙂

Lep pozdrav

Aleš

Dogovorjeno in hvala 🙂

lp

Glede na to, da sem tudi jaz steznik neuspešno iskala po kranjskih trgovinah (vključno z Medisanom) in da sem na poseg naročena že v četrtek, bi vas prosila, če mogoče uspete še pred sredo posredovati kakšno informacijo v zvezi s steznikom tudi preko foruma. Seveda se bom takoj vsedla v avto in odpeljala do Ljubljane, a res bi mi bilo v veliko pomoč, če mi napišete, kje naj tak kompresijski steznik sploh iščem.
Hvala lepa.

Pozdravljeni

Kompresijska oblačila po meri izdelajo pri nas v delovni terapiji. V dopoldanskem času pokličite gospo Mojca KOBAL tel. (01) 522 5282

Lep pozdrav

Aleš

Rada bi se vam zahvalila za odgovor. Z gospo Kobalovo sva se že dobili, da me je pomerila in mi bo steznik pravočasno naredila.

🙂

Aleš

New Report

Close