Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? komisija -odločba

komisija -odločba

Pozdravljeni!

Moj mož je imel 20.09.2011.operacijo hernije obojestransko.Podaljšano bolniško je dobil od komisije do 25.11.2011.,na kar bi bil zmožen za delo.Gre k svoji zdravnici ,in se žali da ima mravljinčaste podplate ,noge in roke ,na kar ga ona pošilja revmatologu, pri revmatologu naredi vse preiskave in je vse ok.Gre spet zdravnici in se žali na utrujenost.Zdravnica mu spet podaljša bolniško .Daje spet na komisijo,komisija mu podaljša spet bolniško in sicer od 26.11.2011-11.12.2011.z tem dnem naj bi začel delati ampak on spet odhaja k zdravnici ki ga spet pošilja na bolniško,VMES JE PA PROSI DA BI RAD ŠEL DELAT in odločba komisije je da je od 11.12.2011-23.01.2012.ne zmožen za delo ,razlog utrujenost.
Mož ne more biti več doma ker bi rad šel v službo,se pritoži na to odločbo 20.12.2011. in dobi odgovor od komisije da je zmožen z 27.12.2011. za delo.Zagrabi ga panika ,ker je dobil tak odgovor,in se on spet pritoži na komisijo ,oziroma to odločbo(navedel je da ima še ene preiskave za katere ne ve kdaj bodo),čeprav je zdravnici rekel da želi delati ,amapk prepozno.Zdravnica mora vse to poslati na komisijo baje II stopennjsko. .trenutno dela ,oziroma od 27.12.2011.
03.01.2012. JE IMEL PREBAVNE MOTNJE(samo en dan),je spet bil pri zdravnici prosil za bolniški list za ta dan ,ona mu je dogovorila da mora vse poslati komisijo in da mu za at dan ne more dati bolniški list.
ZANIMA me kakšen bo odgovor komisije ,oziroma odločba.
Hvala za vse odgovore.

Spoštovana legenda

Naj prej se vam opravičujem ampak lahko vam samo to povem, da vaš mož se dela norca sam z sabo, nato z njegovo zdravnico in tretje še na koncu z komisijo…. Če je vaš mož utrujen, pa mu nevemkaj mravljinči itd. zakaj je sploh zahteval bolniško, da ga je njegova zdravnica ponovno pošiljala na komisijo? Ko je dobil bolniško nato naenkrat se je namislil, da bi šel delati. Halooo!!!
Oprostite ampak, če bi jaz bila komisija sploh mu ne bi dala tisti dan bolniške pa lep pozdrav….

p.s. Na koncu kot je vaš mož nato ostali revčki tako grdo nasrkajo, da bolni morajo delati….

Se pravi, kolikor je meni jasno, vaš mož najprej toži zdravnici, da mu vse mravljinči in ta ga pošlje v BS. Ker bi vaš mož rad šel v službo, se pritoži na odločbo komisije in ko mu le-ta pošlje, da je zmožen za delo, se spet pritoži, ker se ne čuti zmožnega za delo.

…vi niste normalni.

New Report

Close