Najdi forum

KOMBINIRANJE HRANE

Pozdravljeni!
Visoka sem 162 cm, imam pa 65 kg, kar je krepko preveč. Kilograme sem pridobila, zaradi neurejene prehrane, sedečega položaja v službi, stresa in negibanja. Odločila sem se za dieto, ki je sledeča:
1. dan: BELJAKOVINSKI DAN
2.dan: SAMO SADJE IN VODA
3. dan: OGLJIKOVI HIDRATI
4. dan: ZELENJAVA

Diete se bom poskušala držati 1 mesec, nato bom pazila pri kombiniranju živil.
Imam težave tudi z hrbtenico.
Zanima me ali je dieta zdrava in učinkovita?

Ali mi lahko tudi napišete dobre in slabe strani ananasovih tablet Bioform, ali so sploh učinkovite?

Hvala vam in lep dan vam želim!

Kot je bilo povedano že neštetokrat je potrebno, da shujšamo, predvsem pa da novo težo obdržimo, spremeniti stil življenja, ne pa iti za en mesec ali dva na neko dieto, ki da rezultate, potem pa se spet vrnemo na stare tire.
Moj nasvet: preberi si vse poste na tem forumu, poglej si Goranovo stran , jaz ti priporočam tudi , sposodi si kakšno knjigo na temo zdravega življenja,… predvsem pa premisli in si uredi življenje. Ne pozabi: poleg prehrane je pomembno tudi gibanje.
Veliko uspeha pri zgubljanju kilogramov,
Manka

Pozdravljeni!
To dieto sem sama zasledila v Jani in prilogi 7D,kjer so jo imenovali tudi Tibetanska dieta. Zdela se mi je zelo uravnotežena in kar je še pomembnejše, ne rabiš se odpovedovat nobenim živilom, razen pretiranemu uživanju slaščič. Cela umetnost je v tem, da kombiniraš škrobna živila z zelenjavo (krompir+zelenjava, riž+solata ali druga zelenjava, špageti s polivko brez mesa+zelenjava..) in beljakovinska -meso,ribe prav tako z zelenjavo (zrezek+stročji fižol,pečen piščanec+mešana solata, ribe+grah,cvetača,korenček ; zelenjava+jajce na oko..)
Preizkusila sem jo sama in z malo kuharske spretnosti imaš vedno pester jedilnik. Na to temo še ena knjiga ZDRAVO KOMBINIRANJE HRANE -Jackie Habgood.
S to dieto je shujšalo že mnogo znanih slovencev. Pa veliko uspeha vam želim!LAURA je pisal/pisala:
>
> Pozdravljeni!
> Visoka sem 162 cm, imam pa 65 kg, kar je krepko preveč.
> Kilograme sem pridobila, zaradi neurejene prehrane, sedečega
> položaja v službi, stresa in negibanja. Odločila sem se za
> dieto, ki je sledeča:
> 1. dan: BELJAKOVINSKI DAN
> 2.dan: SAMO SADJE IN VODA
> 3. dan: OGLJIKOVI HIDRATI
> 4. dan: ZELENJAVA
>
> Diete se bom poskušala držati 1 mesec, nato bom pazila pri
> kombiniranju živil.
> Imam težave tudi z hrbtenico.
> Zanima me ali je dieta zdrava in učinkovita?
>
> Ali mi lahko tudi napišete dobre in slabe strani ananasovih
> tablet Bioform, ali so sploh učinkovite?
>
> Hvala vam in lep dan vam želim!

New Report

Close