Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost kombinacija zdravil

kombinacija zdravil

Pozdravljene !

Zanima me kakšne kombinacije zdravil vam dajejo. Pri meni je do sedaj bilo tako, da sem dobila samo klomifen,( kar je nevarno da folikli počijo ) ali pa kombinacija Decapeptila + Gonal F. Odziv jajčnikov (št. foliklov) vedno približno enako ( 3-5 več mi ne uspe pridelati ).

Kakšne vrste še obstajajo oz. kakšne kombinacije ste imele.
Zanima me tudi če je razlika v ceni. Meni kar naprej pravijo da je Gonal F zelo drag.

hvala, se slišimo in vsem želim ++++++

LP, Operil.

Pozdravljena

Prvi postopek leta 2001 sem imela z injekcijami, pridelala sem tri folikle in na koncu je bil +.Lani novembra pa sem začela z drugim postopkom. Imela sem Klomifen in pridelala tri folikle.Sedaj je bil moj tretji postopek tudi s Klomifenom folikl pa samo eden. Žal je bilo neuspešno. Zadnji postopek sem plačala 150.000. Za naslednjič pa je zdravnik rekel, da greva na injekcije. Ta postopek pa mi ne bo treba plačati. Verjetno pa bo precej dražji, kot prejšnja dva.
Želim, da ti čimprej uspe, kakor tudi vsem ostalim puncam

LP BMarjana

Do sedaj dva postopka z gonalF in frenutno kominacija Suprefakt in kasneje gonalF. Vedno kar dosti celic, samo manj lepih zarodkov. Klomifn samo pred IVF postopki brez večjega uspeha (jajčnika sta spala zimsko spanje).
LP pika

Jaz sem poiskusila s klomifenom vendar nanj ne reagiram. GonalF reagiram preveč in je bila vsakič hiperstimulacija. Sedaj čakam postopek z menopur-jem. Da vidimo če je kakšna razlika. Z gonalom sem imela še cetrotide.

Je pa gonalF dražji od menogona, moraš pa po tega v Italijo.

Superfakt sprey+Menagon inekcije…..Grem v 1.postopek IVF,danes začnem s sprejem pa bomo videli kako in kaj…Definitivno poročam 😉

lep pozdravček

Diferelin inekcije in Menogon inekcije: 1. postopek (5 celic, 4 oplojene, 2 prenos, 2 zamznitev)
Diferelin in GonalF: 2. postopek (8 celic: 2 oplojene, 0 za prenos)
Suprefact sprey in Menogon: 3. postopek (11 celic, 6 oplojenih, 3 prenos, 3 zamrznitve niso dočakale-propadle)
Suprefact sprey in Menogon: 4.postopek: čez 11 punkcija in bomo vidli koliko jih bom tokrat pridelala.
Upam da bo rezultat tokrat +++++.

Enako želim tudi vsem ostalim.

LP

Hvala za odgovore.

Se slišimo, ko začnem z novim postopkom in novim upanjem.

LP, Operil

New Report

Close