Najdi forum

Lepo pozdravljam tale nov naslov .
Imam pa eno pripombo glede prijav kolonij ,natančno v Elerjih ,Zveza da prijavnice za potrditev termina recimo 1.3.04 prijavimo se 2.3 za 14 Dni odgovor dobimo da je možno le 7dni ,ker da je že vse zasedeno .A potemkaj se nekdo prijavi mimo termina za prijavo ???
Dragi Sonček po moje ste postali nekoliko preveliki in vam stvari že uhajajo iz rok ,a imam prav.?

Lepo pozdravljeni,
Prebrala sem vaš mail. Sem vodja programa obnovitvene rehabilitacije za odrasle osebe s cerebralno paralizo. Žal iz vašega maila ni moč razbrati kaj nas želite vprašati.
Potrebujem bolj natančne informacije ( naprimer ali želite dobiti informacije glede kolonij za otroke ali obnovitvene rehabilitacije za odrasle, kaj vas točno zanima,….)

Justina kocjančič

Spoštovana,

se kar strinjam z Vami, da smo postali zelo veliki in upam, da bomo še malo zrasli. Hkrati pa upam, da nam ob tem ne bo “izpadlo” preveč stvari. Tudi jaz bi rada več podatkov o vaši, očitno ne najboljši izkušnji, da ugotovimo kaj in kje se je zataknilo. Predvsem pa hvla za pripombo, kajti le tako, da dobimo informacijo o posledicah naših storitev na uporabnike, bomo svoje projekte izvajali kvalitetno.

Zdravstveno-terapevtske kolonije za družine z otroki do 15.leta starosti izvajajo naša regijska društva in tudi kadrujejo skupaj z zdravstvenimi timi v tistem okolju. Obnovitveno rehabilitacijo za mladostnike in odrasle osebe s CP pa izvajamo na Zvezi Sonček in prosim, da Vašo izkušnjo posredujete vodji programa, ki Vas je že prosila za odgovor.

Lep pozdrav. Marija

Ni kar ne vzamite tega za napat .Vem ,da ste storili veliko za naše otroke ,hvala vam .Zdaj pa me zanima če kolonijo zdravstvo plača za deset dni zakaj potem date termin le za 7dni . Prvič sem vaš vprašal zakaj je bila zgornja hiša v elerju drugi dan po objavi prijav že zasedena .Po tej logiki so se društva zvami že lani zmenila za datum .Če mogoče nimam prav ,se vam lepo opravičujem.
Lep sonček.

Ja ta prvi vedno poberemo najbolje če se da so včasih rekli. Zato rezervacije terminov v aprilu so v glavnem razporejene. Bodite hitrejši in si hitreje rezervirajte sončkov je veliko sončnih dni pa vedno premalo. Tudi društva in ostali se moramo prilagajat tako kot z vsem v življenjskem tempu.

Nasmejani Sonček

Spoštovani,

pa smo tam – namreč pri denarju. ZZZRS nam za Terapevtsko kolonijo in tudi za Obnovitveno rehabilitacijo nameni določen znesek na udeleženca in res ne vem po kakšnem izračunu. Res priporočajo 14 dnevno obliko, a kaj ko denar, ki ga namenijo zato, tega ne zdrži niti v našem centru v Elerjih, kaj šele v kakem letovišču ali hotelu.

Ostaneta dve možnosti ali zaračunati določeno participacijo s starni udeležencev ali pa skrajšati obliko z bolj intenzivnim programom in tako omogočiti vsem ne glede na njihov socialni status udeležbo.

Ker želimo, da se otroci in njihove družine ter mladostniki in odrasli čim večkrat vključujejo v različne programe, malo skrajšamo termin. Tistemu, ki to zmore, pa z doplačilom omogočimo 14 dnevno vključitev.

Kar se pa tiče zasedenosti, pa smo očitno nekateri zelo radi na “zgornji hiši” in posledica tega je, da večina organizatorjev kolonij takoj po zaključku že rezervira prostor za naslednje leto.

Pozdrav. MB

Koga potem vlečete za nos in izajate prijavnice ‘????Za naslednje leto!?
Če je tako pa spremenite postopek in naj se društva prijavijo ob koncu svoje kolonije za naslednje leto.Spodnja hiša je pa Julija zasedena s obnovitveno kolonijo.

Sedaj ste me pa pošteno zmedli. Kajti resnično ne vem, katere prijavnice imate v mislih. Za kolonije, za rezervacijo prostorov, ki jih izvajajo društva, ni nobenih prijavnic, kajti društva skupine lahko prijavijo kadarkoli tekom leta. Odvisno od njihovega načrtovanja in organizacije in ne od postopka. Ko pa je termin rezerviran, pomeni za nas, da je zaseden. Prijavnice pa izdajamo le za individualno prijavo posameznih uporabnikov, ki pa se prijavijo na že določene termine – v okviru rezervacij društev za kolonije družin oziroma zveze za program obnovitvene rehabilitacije. V tem času lahko že preverite termine, kajti Elerji so za poletje 2004 že razporejeni in se točno ve, kdaj letujejo družine v okviru društvenih kolonij in kdaj so termini za Obnovitveno rehabilitacijo.
Najlepše bi bilo vsem ugoditi, vendar je interes za najem največji pač v poletnem času in vedno je kdo prepozen pri rezervaciji.

Pozdrav. MB

Upam da bo sedaj Slana razumela

Pozdrav vsem

New Report

Close