kolonija – kje dobiti potrdilo????
KAKO LAHKO ZMANJKA potrdil za kolonijo, saj bi moral biti do morja in tudi naravnega zdravljenja upravičen vsak otrok.
Moji hčerki je namreč OTL predpisala spiranje nosu s slano vodo, saj ima pogosta vnetja ušes in angine, vendar menim, da je upravičena tudi do potrdila za kolonijo.
KJE BI SE ŠE DALO DOBITI POTRDILO?
lp
Darja
Nič nisi napisala za kakšno kolonijo gre.
Če gre za debeli rtič odpadeš po dolgi črti,to vem iz izkušenj.Dokler je bila hčerka bolana na plučih,bronhitiš,astma ima tudi celiakijo.tudi težave z nosnico sluznico,ker pa so te težave minile kljub temu da ji je še nekaj bolezni ostalo tudi težave z nosnico dobiva prav zdravila za to ni bila več opravičena zdravljenja na debelem rtiču z odgovori da ni več bolana in da celiakija ni bolezan za zdravljenen pri njih in da se to ne šteje med to zdravljenje.Tako smo izpadli.Ljub občasnem napadu da nemore dihati,in nosne služnice.
Nato sem prosila za napotnici za v Novigrad (zdravstveno)Lansko leto je šel sine za hči pa sem ujela zadnji rep letovanja.Sam tukaj je pa razlika med debelim rtičem in Novigradom.Debeli rtič je zastonj novigrad se pa plača.
Koliko je letos ne vem ker še ni pogodb vendar računam tam okoli 30.000 sit za 14 dni.Pri nas gresta oba.Letovanje pri nas je od 14.7-28.7Ti reci otroškemu zdravniku naj napiše napotnico za novigrad potrebuješ samo nekaj izvidov.Ponavadi nobenega ne odklonijo.Upam da tudi nobenega ne bojo.Pa pohiti da boš še ujela ker bo kmalu že čas plačevanja na obroke.
Upam da sem ti kaj pomagala.