Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Kolo, mraz in Kranj ter okolica v enem

Kolo, mraz in Kranj ter okolica v enem

Zivjo!

Zanima me kje v Kranju, ali vsaj v njem bliznji okolici bi bilo moc najti toplejsa oblacila. Kolesarska, seve.
Najbrz sem prezgodaj hodil okrog, toda v vecini trgovin, ki sem jih obredel, nisem zasledil solidnejsih hlac in majic ter zimskih jopicev. Krasno bi bilo, ce bi se tu nasel kdo, ki ve kam bi se splacalo iti pogledat.

lp,

Robi

Zelo priporočljiva bližnja okolica je Ljubljana :)) Zraven Leclerca na Rudniku je Merkur, kjer je trgovina (z sicer bolj drago opremo), ki ima res dobre tople kolesarske zadeve. Pa načeloma v vsaki večji športni trgovini imaš polno kolesarskih zadev.

Sej LJ ni tolk daleč od Kranja … še s kolesom lahko prideš :>

LP
Princ

Hehe, nisem si mislil, da se bom ujel v lastne besede. Cisto lepo si mi jo zagodel, ko si napisal, da je Ljubljana dosegljiva s kolesom. Jaz pa iscem obleko v Kranju, pa se za kolesarja se imam… Sram me je!

Sicer pa najlepsa hvala za pomoc, najbrz bom skocil na Rudnik in si ogledal kaj ponujajo tam.

Prav imas, ja, v vsaki vecji sportni trgovini je polno kolesarskih zadev, ampak opazil sem, da imajo to tam zato, da ti prodajo. Samo to in nic drugega.
V specializirani trgovini prodajajo to, kar pac prodajajo, ker ima vsaka stvar svoj namen. In pripravljeni so ti razloziti zakaj je to boljse od onega in podobno.

lp,

Robi

New Report

Close