Kolk je že ugodna cena fimo mase?
Na hitro, če katera ve, da ne grem zdej brat vseh romanov od “stekleničk upanja” 😉
Grem pogledat, če ima Efekt še razprodajo… se mi zdi, da sem takrat videla tudi fimo maso… (ma takrat me še ni zanimala – – – to je blo že lani… natančneje kaka dva tedna nazaj ;-))) ) … jaj, kolk hitro se življenje obrne ;-))
Eh, klinc, Murphy na delu. Tolk ste me zrajcale s tistimi flaškami, da sem komej čakala, da se odprejo trgovine… Potem pa, v skladiščih Efekta je niso imeli, nikoli slišali (???), imajo pa vse drugo za packat. Trgovina Lega pa zaprta zaradi inventure.
Smrk, smrk, še moram čakat.
Ma ja, imajo še ful robe, sproti dokladajo nove stvari (razumi ti to). Odprto naj bi imeli še do 18.1. Zdej (po inventurah) baje pričakujejo večja naročila trgovin in šol.
Ti kr šibaj tjagor in nabavi ropotuljice in kockice za bejbija (a si že vprašala, če bo imel bibko? 😉 … :-)))
Hehe, pomarančka 😉 to bomo vidli naslednjo sredo.. če se bo htel pokazat…
So pa še druge stvari, k me mikajo.. bom šla mal pogledat 😉
A Lega ma sam danes inventuro?
Danes so mi rekle, da do 18.1. Imajo pa kar precej stvari, sej pravim… Sem bila v prvih dneh razprodaje, pa niso imeli tolk kot zdej… Pejd kej pogledat, če ni prou hudo s tabo. Sej ni grozne gužve, sploh ne dopoldne, da bi te kdo vidu 😉
Aja, odprto je od 10h do 18h.