Najdi forum

kolikokrat sexati-neujemanje

Kaj storiti, če se s partnerjem ne ujemava glede vprašanja kolikokrat sexati. On bi manj, jaz bi več. In mene to razjeda in me razjeda in sem včasih razočarana zaradi tega… Sex ni vse, so tudi druge stvari, veliko drugih stvari je pomembnih v ljubezni, sam če na tem področju ne štima, pa tudi ni ok…Drugače se super razumeva. Ali je katera v podobni situaciji, kako razmišlja o tem, ali je katera pustila partnerja zaradi tega…? Dobrodošli so vsi vaši, nasveti, mnenja,misli, karkoli…
lp

Namesto, da bi se spraševala kolikokrat,se raje vprašajta zakaj?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

tip noce seksat?!? WTF?!?

1. kako dougo sta skupi?
2. se ukvarja s kakim sportom? – ce ne bi blo fajn da se zacne..;)
3. je tko zmer al se je zdj spremenil? – da mu niso tipi ratal usec (hec;P)

kaj nj ti recm: nabav si dildo pa vibrator in se prepusti uzitkom…;))

sicer se strinjam s Primozem: vprasaj(ta) se zakaj?

LP!

Pri meni je isto! Skupaj sva eno leto. Skupaj sva cel vikend in en ali dva dni med tednom. Ko sem pri njem čez vikend, bi mi bilo všeč zjutraj in zvečer in nič ne bi imela proti še kakemu vmes. Imam ga rada, nihče mi še ni bil niti tako fizično všeč in bi ga res najraje pojedla. zato je zelo težko, ko zjutraj vstane in se obleče, brez tiste prave intimnosti, ali če zvečer zaspi na isti način. Počutim se nekako zavrnjeno, da mu ni dovolj do mene, da mu je ljubiti se z mano bolj v breme, kot kaj drugega. Ves čas se sprašujem, če mu z menoj ni dovolj všeč, da bi si tega želel bolj pogosto. Moj problem je, da zelo dolgo časa potrebujem za vrhunec in še to je možno le, če sama posredujem – pravega v. org. v svojem življenju še nisem doživela. Včasih mi niti ne uspe in prej obupam, vendar pa mi je noro lepo, če njemu uspe do vrha (vedno mu, včasih tudi večkrat zaporedoma). To pomeni, da se mora dolgo ukvarjati z mano – !!to dela na svojo pobudo!!.
Če si me ne želi, krivim sebe in sem jezna pravzaprav nase, ker imam problem s tem. Zadnjič sva zjutraj, zvečer pa sem bila zares zagreta, najraje bi ga pojedla, čisto me je zmešal, ko sem ga vprašala, zakaj mu ni do tega, pa mi je rekel “saj sva danes že”. Lahko mi verjameš, da sem tisto noč izgubila kako leto življenja zaradi vsega razmišljanja in poleg tega zaspala slabe volje. Čeprav je bilo nato zjutraj normalno, mi ni pomenilo dosti.
Navadno razmišljam na ta način, da nato krivim sebe: 1. moj prej opisani problem, 2. moja postava in prevelika teža, 3. sem ta dan izpostavila kak problem in sem preveč težila in ga s tem odrinila od sebe… itd. itd.
Z njim mi je res dobro, velikokrat je tudi med rjuhami prav noro, ko pa opazim, da mu ni od tega, pa se mi začne po malem krušiti moj svet.. Srašujem se vse mogoče in razmišljam neumnosti, nazadnje pa to privede do slabe volje naslednji dan, s senco v naslednjem tednu, ki se še poveča, ko mu naslednjič spet ni do tega.

Tako je to pri meni. Zoprna zadeva, za katero ne vem kako se je rešit. Lahko da vse izhaja iz moje prekomerne teže.
Če bi imela lepše telo –> ne bi bila zakompleksana –> bi se bolj sprostila –> bi prej prišla do vrha –> bi bil dragi bolj srečen –> bi si me bolj želel.
Če bi imela lepše telo –> bi si me bolj želel.
Če bi imela lepše telo –> bi bilo lažje še na milijon drugih načinov–> bi odprla nove možnosti –> bi mu pasalo –> bi si me bolj želel.
Če bi bila čez dan “pridna” –> bi si me bolj želel.

Nimam pojma…

Še kdo podoben problem kot midve?

Odgovor poznaš. Pot pod noge pa v fitnes, na kolo, v hribe in pazi kaj in koliko ješ. Torej k stvari.

Punce, a niste pomislile, da kdaj pa kdaj prevzamete pobudo? Meni je to neznansko všeč. Rad seksam in večinoma sem jaz ponudnik, toda velikokrat pomislim, da bi bilo super, če bi me moja presenetila na kakršen koli način. Če takrat tega ne stori – tudi po več dni čakam (pa sem ji večkrat povedal, kaj si želim), da dojame, kaj je na stvari…
No, pri naju ni take krize, ker sva oba bolj pohotna, tako da ni veliko čakanja :-))), so samo takšni majhni vložki, občasno…
Skratka, v akcijo!
lp,
Sreč

Ja no moj fant je bil isti. In ne vem zakaj bi se morale zdaj obtozevati. To nikakor ni nasa krivda. Vsaj moja ni bila, pa tudi mene je frustriral to, da ni hotel seksat z mano. Zdaj, ko sem pa samska-vem, in sem res res vesela, da je nekje zunaj en fant, ki bo z mano hotel seksat tut po desetkat na dan. In ta moj bivsi, no tezave gotov izvirajo nekej iz podzavesti njegove.

Sex je zate dokaz ljubezni. To je tvoj problem.
Zakaj pa on noce, pa ni vec tvoj problem, niti ga ne mores resiti. Edino vprasanje je se, kako dolgo bos se pripravljena to prenasati.

Jaz vama bom predstavil mojo, moško stran, malo za hec malo zares. Vseeno pa v premislek.
Do sexa mi ni:
Če je preveč problemov.
Če je žena za “nepotrebne” stvari živčna, ali ne zna prenehati z nerganjem ko so stvari že izrečene.
Če je sama slabe volje, kar se jasno vidi, čeprav ničesar ne reče.
Če me za stvari, ki jih naredim stalno popravlja, češ tako moraš (mislim glede družinskih del)
Če mene stalno popravlja, moje oblačenje in to.
Če hoče sexati vedno zvečer in le v postelji–dolgčas.
Če mi ne pove, da ima željo po spolnosti.
Če dobim občutek, da blefira spolno potrebo, da bi mi “ustregla”.
Če mi da občutek, da nekaj dela zaradi mene.
Če mi ob začetku ljubljenja omeni svojo službo —- o grooooooza

V vseh ostalih primerih, kjerkoli, kadarkoli pa je radost.

Še moje razmišljanje o tem zakaj je eden od partnerjev bolj “potreben” kot drugi. Mislim, da tukaj gre za izmenjavo čustvene energije. Občutek, da je en partner nezadoščen nastane zaradi neravnotežja te energije. Eden od partnerjev verjetno ponudi več ljubezni, kot jo dobi nazaj. Če ne dobiš nazaj kolikor si vložil je to slaba “kupčija” in s tem posledično nezadoščenost in večja potreba po spolnosti.

P.S. Nikdar ne vprašaj moškega če bi se ljubil. Sploh ne govori veliko. Zagrabi ga, zapelji ga, takrat in tam kjer najmanj pričakuje, morda si pa on želi biti zapeljan. Kdor ljubi mu tudi to ni težko.

caw bejba….js sm mela oz. mam isti “problem” kokr ti-no zj se mi sam še učas zdi problem 🙂 namest da razmišlaš o tem kokat bosta sexala pa kdaj bo ta naslednič(al čez 1uro al pa šele u3) se raj prepust pa probi čim bl užiwat u sexu-predaj se mu…..drgač je pa pr men tut užgal da sm se delala kao d se mi ne da, nism mu pustila nč tikat-to ga čist zrajac 😉

lp
užiwi ga***

Hvala za ta odgovor.

Se mi zdi, da si končno eden redkih, ki nekaj odkrito pove in bi se dalo celo moškem razmišljanju marsikaj izvedeti.

Najraj bi ti napisala še 10 vprašanj 🙂

LP

Cim dalje stran od latentnih gejev in maminih sinckov(ki imajo do svojih penisov prav zascitniski odnos) Tako je vsaj moje mnenje.
Sicer pa, moski del bralcev pokazite svojo ogorcenje in kremplje;)

Mislim, da moraš v tej temi mogoče res prisluhniti moškim mnenjem.

lp

– vztrajaj pri pobudah
– predigra je tudi za moške pomembna

Haha! Vztrajat pri pobuddah! Kolikokrat pa naj bi vztajal preden bi obupal? Desetkrat dovolj? Lahko se veckrat? Preden se pocutis pri seksu le kot luknja kamor on konca? Ne bi rekla! Vztrajat, zakaj, ce se ob vsaki zavrnitvi pocutis se bolj neprivlacno? Raje stran!

Ne morem verjet, da imam isti problem kot ti, pri meni je samo še to, da se samozadovoljuje pa. Tudi midva se štekava, celo en mesec in pol starega sinka imava. Vem, da vara me sigurno ne, z mano je izgubil nedolžnost. Star je 25, jaz 27. Sam ko js popizdim, pa popizdim do kraja. To ni normalno, da obstajajo moški, ki jim ni do sexa. A kao primerja me z Pamelo Anderson. Ves čas je za računalnikom, internet pa tako naprej. Zaradi tega,ker z mano ne sexa, sem postala ljubosumna še na te prasice z interneta, ki jih gleda kadar drka.

Adry tudi meni ne bi bilo do sexa z žensko, ki slabo obvlada sebe.

Ammmm no jaz na sreco nimam vec tega fanta. In koliko bolj asamozavestna in neobremenjena sem od takrat. Ok, se vedno pa se borim z jezo, ki je uperejena nanj…ampak to je vse…Kar se tice seksa je pa to pomanjkanje ponavadi zato ker ne znamo komunicirati, ampak se kr ne morem verejti da so moski postali bolj zakompleksani kot pa zenske zaradi seksa.Situacija se je res obrnila. Pa tut jst sem se zaradi tega bivsega spremenila, potala bolj zadrzana. To je pa najslabse.
Adry, verejmi da nisi edina. Ampak morm priznati da nimam pojma kaj naj ti svetujem, kaj bo pomagalo:/

Mam obraten problem, jest bi vsakdan, včasih večkrat, njej pa je dovolj enkrat na 14 dni
????!!!! kje se najdemo taki pari (mogoče je pa še boljš, ker bi drugače samo sexal) lp

LOL, prov tragicno:) Sam men je zdaj priznam ze mal smesno, ker se mi ni treba vec ukvarjati s tem problemom:) Pa sem free. Ampak razumem pa vase stiske. Tudi jaz sem jih dozivljala in upam da ce se kdaj, v veliko manjsi meri. Vseeno pa mislim da temu botruje pomanjkanje pogovorov, pa tudi custvene inteligence. Sodec po mojih izkusnjah. Tako da delajte na tem preden boste lahko ponovno spet uzivali;)

New Report

Close