kolikokrat lahko?
Mene pa nekako moti nasednja stvar. Nisem še seksal a to se utegne zgoditi kmalu, saj se z punco nekaj razvija v tej smeri. Zadovoljjujem se skoraj vsak dan, a moti me to, da me boli penis če si ga zdrkam dvakrat al pa trikrat v enem dnevu. To pomeni da me bo bolelo tud s punco če bova pretiravala. No sej ni tko hudo, sam tle berem da enim pride med seksom nevem koliko krat. Meni bi pomoje že odpadu:) menite da imam kak problem al je to normalno da se jajčka izpraznijo in potem mal bo
Hvala in LP
ko si ga en teden drkaš po 5-krat na dan postaneš odporen in vzdžljiv kot jazbec 🙂
Ne verjemi vsega, kar napišejo …
Ne obremenjuj se s tem, ča vama bo s punco pasalo 3x na dan, bosta pač 3x na dan, s časoma pa bo ta 3x na dan postal 1x na dan, pa se ne bosta čisto nič sekirala.
je pa še ena druga fora, zakaj nekateri 3x na dan: nekateri mislijo, če npr za vikend, torej sobota in nedelja, mogoče še petek zraven, seksajo po 3x na dan, da to velja kar na splošno, ne štejejo pa ostalih 4 ali 5 dni, ko sploh niso seksali ( so pa najbrž drkali) tko da ne bi o tem.
Starejši mački in mačke dobro vedo, da tisti zajčji 3x na dan niso toliko vredni, kot en ornk seks 1x na dan. Pa tudi glede tega se ne sekiraj.
Sekiranje in pretirano razmišljanje o nepomembnih stvareh slabo vpliva na seksualno življenje.
Lahko tolikokrat kolikor ti pač je. Drugače se pa čisto strinjam z Jožekom- nihče ne seksa vsak dan po 3-4x! To bi blo pa že preveč, saj bi vse ženske hodle ko fuzbaleri! :)))
ah dej, dej… primerno odprta in rosno vlažna mehka mucika je neprimerljivo bolj nežna in nadvse prijazna za tvojega bandita kot tvoje zgulene in žuljaste roke!
nč bat, ti sam babo dob pa bo vesele!!! 🙂
Prvič: nisi napisal, koliko si star. Če imaš 11 let, potem ni to nič čudnega, če pa jih imaš 21, si pač nekako povprečen fant.
Jaz sem v dijaških in študentskih letih masturbiral 2 do 4 krat na dan (enkrat celo 6 krat), pa me ni nič bolelo. Me je pa precej bolelo, ko sem bil dalj časa (uro ali dve) skupaj s punco, ves vzburjen, pa nisem imel možnosti, da bi se izpraznil (ali sam, ali pa skupaj z njo). Pa tudi to se preživi, če jo imaš res rad.
Obilo uspeha!
Živjo.
Mene pa zanima koliko mora v povprečju biti velik penis če si star 13 let aja pa kolikokrat dnevno, tedensko ali mesečno si ga drka 13 letni otrok če lahko temu tko rečemo!?
Zdej jst sm že štrnajst, ampak ti lahko povem kuko je blo pr men. Zdej kolk je penis lahko velik, je pac zlo odvisno od osebe. Ampak jst sm mel na začetku trinajstga leta 9-10, zdej mam pa tko 12-15cm neki tazga. Drkaš si ga pa lahko tokrat kukr hocs, pac v najslabsem primeru ti sam zmanka sperme ampak to je pol ka ze drkas 5-6 krat na dan. Jst sm brez problema drku 4 krat na dan pa mi je ful špricalo.
Forum je zaprt za komentiranje.