Kolikokrat
Pozabila sem dopisati, da sva poročena več kot 30 let, pa seksava 4-5 na teden. V mlajših letih, ko so bili otroci majhni, dela čez glavo, gradnja hiše, kaj bi še naštevala, pa sem velikokrat možu le samo ” ustregla”, namreč čisto mi je razumel, če sem bila utrujena, danes imam to tisočkratno povrnjeno ….srečna sva !!!
Če sta res oba zadovoljna, potem je dovolj, kolikor pač sexata.
Meni pa je malo sumljivo, da ti dvomiš v zadostno količino, torej tebi to ni dovolj in se začenjaš dolgočasiti, oz. odtujevati….kot si sama napisala, da se tega bojiš. Partner ti je zatrdil, da je to zanj dovolj, zate….jaz se nebi pustila, povedala bi mu, da bi jaz večkrat in naj se on potrudi…večinoma morajo biti ženske, kot so same napisale, na uslugo, zakaj se nebi pa še moški včasih potrudil, tudi ko njemu ni.
Če vama pa obema zadostuje, je ba brezveze da hočeta ustrezati nekim splošno veljavnim kriterijem…saj nista stroja!
Če pa vama ne gre, na silo…zaradi otroka, pa si omislita kako popestritev, vprašaj ga, kaj ga najbolj vzburja…sp. perilo, najlonke ali si želi kakega položaja…malo se drugače naštimaj, vzbudi v njem poželjenje, s tem ga boš dobila tudi sama, ali pa mu kupi kaj, kar tebe podžge…pa bosta lažje, kot pa da imata vedno razlog reprodukcija in pika. Odmislita kaj bo, mislita na tiste trenutke ko sta skupaj, pa boš videla da boš zanosila.
Lp, imejta se rada in se pogovarjajta!