Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! koliko zaslužite s prodajo ročno izdelanih stvari

koliko zaslužite s prodajo ročno izdelanih stvari

Tisti ki ustvarjate in svoje izdelke prodajate preko osebnega dopolnilnega dela in/ali na črno. Kako vam gre, koliko zaslužite, na kakšen način prodajate – tržnice, internet..??

Sama razmišlajm o tem, pa ne vem koliko se to izplača in ali bom imela kaj od tega.

Hvala za izkušnje in lep dan vsem.

približno 300-400e na mesec zaenkrat. Delam pa portrete, tako da so stroški za material minimalni.
Prodajam preko interneta, precej strank pa dobim tako “od ust do ust” 🙂

Jaz vseekakor mislim da je boljše “na črno” prodajat, ko pa imate kak velik posel in to ni več vaš hobi pa se registrirajte. Jaz zaslužim kakšnih 50€ na mesec če odštejemo material. Zdaj je to le hobi, ko pa bo ta posel narasel, pa bom registrirala

glede na to da dacarji zadnje čase prežijo na vsakem vogalu si jaz ne bi upala nič prodajat preko neta….edino tako znancem in prijateljem
nikoli ne veš če ni na drugi strani maila dacar ki bi žele od tebe kupiti 3 novoletne voščilnice…kazen ki nas lahko doleti je previsoka ceno 3 voščilnic

Je pa ja bolje, da si zrihtaš ODD. Na občini daš tistih 4-5€, kupiš račune, pa je. Mirne duše lahko vsepovsod prodajaš.

Jaz sem si ga zrihtala -. na davčni so mi prav danes rekli, da si lahko dam na tržnico mizico in prodajam.
Kolk se pa zasluži pa ne vem, ker bom komaj začela. Pa če prodam 2 stvari na dan, bom zadovoljna, saj ljudje tako nimajo denarja, da bi na veliko zapravljali.

Tudi na občini ni potrebno plačati. Če prijaviš ODD preko spleta (e-uprava), je brez taks.

New Report

Close