KOLIKO VAS KADI-cigarete?
A nimaš ti raje tipov?
a se nisi nikol pomisnala da bi bla z zensko?
Ne
zakaj lazes?
ne kadim,ker je to potrata denarja in casa.
Rajsi delam druge bolj zadovoljive stvari 😉
Ne kadim,raje si ob koncu meseca privoscim ene hlace vec ali kaj podobnega:)
Ampak to je res skoda denarja..IN ZDRAVJA
Ne lažem. Res nimam nobene želje biti z žensko. Imam raje moške.
In ti? Praviš, da imaš raje tipe. A si že bil s kakšnim? A samo z moškimi ali tudi ženske pridejo v upoštev?
oboje pride v upostev:)
Pa si že bil kdaj s tipom? Kakšne pa so reakcije partnerjev, če jim poveš, da tudi z moškimi oz. ženskami? A sprejmejo to ali jih moti?
Glede na to, da pridejo v upoštev tako moški kot ženske imaš veliko več možnosti, da najdeš partnerja, ki ti ustreza.
Lp
He, he … tudi jaz se tu pa tam počutim kot prekajen pršut … pa si rečem … “Od jutri naprej bom kadila le ko mi bo reeeees zapašalo” … PA JA … nikoli ne uspe … Je že navada, da ko grem zjutraj peške v službo, si za po poti prižgem cigaret; ko grem na malico, si za po poti prižgem cigaret, ko grem iz malice, si za po poti prižgem cigaret, … da potem ne govorimo, ko sem doma, sem vsake pol urce zunaj na cigaretu, in zvečer pa … me ne vidiš brez cigarete v roki … enega zad za drugim … GROZAAAAAA … Še to škatlo skadim, pol pa res konec! :))))))
lp, Bgv
kadim 4 leta…redno-west light…na žalost!
lp angie
antikadilec
nedolžen, že tri leta……….
neee!!!!! :(((
Približno eno škatlo na dan. Prej sem kadila ene dve leti, nato štiri leta ne, zdaj pa so se mi nakopičili problemi in se spet drogiram.
Ne kadim aktivno, pasivno pa moram, ker kamorkoli grem, tudi če je prepovedano kaditi, se najde kakšen brezobziren kadilec, ki pravi: pa pejd drugam. Tako, da očitno nimam pravice, da diham breznikotinski zrak. Fuj čiki!
Toooooooo, ti si moja!!! :))))))
hej ti….se že dolgo nisva brala:)) a to je bilo namenjeno meni??
🙂 lp, dans ni moj dan….
ne kadim
fuj čiki!!!!! :))))
McGregor
Nekadilka ;-))
Forum je zaprt za komentiranje.