KOLIKO VAS KADI-cigarete?
Pozdravljeni forumovci!
No sedaj pa mene firbec matra, koliko od vas kadi cigarete, kakšne in morda razlog.
Jaz sem kadil ene 4 leta potem leto in pol nič. Sedaj pa tako občasno kakšnega za družbo, čeprav imam v planu tud to opustit!
Lep pozdrav in lep vikend!!!
Matej
Jst sem prvic probala kadit v osnovni soli, nato v srednji…sedaj pa spet po novem letu. Ne kadim redno ampak samo vcasih (ne maram se navadit oz. delam na tem, da se ne bi :)) ). Kadim pa boss ultra light.
Lp, oja
Ne kadim
LP, miki
Kadim 7 let in to kar redno. Trenutno pokadim čez teden pol škatle na dan, čez vikend gre na žalost veliko več :(( Največ pa sem kadila par let nazaj, po 2,5 do 3 škatle dnevno :(((( Začela sem z Boss lights, nadaljevala z Marlboro lights, sedaj pa že 4 leta kadim Gauloiseslights (no … tu pa tam tudi Marlboro rdeče). Razlog … začela sem zato, ker so pravili, da cigarete pomirjajo in takrat sem bila živčna razvalina in sem začela … sedaj pa … ah, kdo bi vedel zakaj … Saj nočem, pa ne zdržim več kot en dan brez njih! :(((( Skrajni čas, da neham!
Lp, Bgv
ne kadim.
nekadilka tud jaz
Kadila 10 let, zadnjih 5 let po 3/4 škatle na dan, marlboro light, od 20. januarja letos ne kadim (zato sm včasih mal sitna, pa se hočem mal kregat….)
Ooooo … kako ti je uspelo???????????????
Lp, Bgv
Nikoli nisem kadila. In niti poskusila nisem. Mi cigarete pac prevec smrdijo.
ah……že nekaj časa sem pretiravala (3/4 škatle se je dostikrat razvleklo na 1 in tudi več)……ob koncu delovnega dne (kadila sem samo v službi ali zvečer na pijački ) sem bila dobesedno prekajena………par dni preden sem nehala sem se že tako slabo počutila, da mi je prenehanje kajenja prineslo olajšanje…..včasih zgleda telo samo pove, da ima dost sranja……..Torej nehala sem zaradi fizičnega slabega počutja……sam psihi pa tega še nisem čist dopovedala….
Ojla
Jest tud ne kadim,razn k grem vn če mi glih zapaše.
guilty!
Ne kadim…morda sm pa tja kakšno,ko grem ven z družbo…predvsem kadar se pije 🙂 Ampak še to mora bit Davidoff ultra lights…
Kadil 2 leti, cez tedn skatlo na dan, ob vikendih vec. 2 leti nazaj se odlocu in nehu.
Kadil Marlboro Lights, al pa Cameltropic
a misliš, da bom jaz tud dobila evil power k sm nehala pred enim mesecem?:))Se mi zdi, da se me že mal prjemle……..
Redno kadim že 6 let (bad habbit) in sicer West lahke… Koliko? Približno škatlico na dan…
LP
To ne vem, je pa ucasih cist fajn Power, pa Evil tud ni tok slabo ;]
Ne kadim! Zato sem toliko bolj alergična na to, če mi kdo pod nos kadi in smrdi s temi čiki.
ma ti pojma nimaš kolk lepo diši u pisarni, k ma 10 m*2, pa k u 9h urah pokadiš eno škatlco cigaret….pa kolk šele ti dišiš…….ma kakšna alergija….:))
Zapres se v kopalnco, ukucis rostilj, vrzez gor eno steko (no al pa ksno 20 domacice), pa mirna bosna ;]]],
Nevem, mene ni nikol motil,ne prej, pa tud pol ne ko sm nehu.
Forum je zaprt za komentiranje.