Koliko vas gulijo za odčitavanje in obračun delilnikov toplote?
Tudi mi mesečno plačujemo okoli 3€ za to, da se en sprehodi po stopnicah in polovi vsa stanja števcev.
Sama sem že spraševala, če lahko to odpovemo in sami javljamo stanje števcev, pa nisem dobila odgovora.
Glede napovedanega novega načina obračunavanja pa tudi mene zanima, se pripravlja kakšen ugovor, pritožba ali kaj, ker za to, da se bodo drugi izživljali nad energijo, imeli radiatorje odprte na ful in okna na stežaj, pa jaz ne bom plačevala več in tega ne podpiram!
Samo še toliko, ne gre za ogrevanje na račun sosedov, ampak za dobiček toplarn, ker ljudje varčujemo in posledično dobijo manj denarja!
3€ x 100 stanovanj = 300€ za urico dela. Strošek prevoza se porazdeli na več objektov v istem naselju.
6€ x 100 stanovanj = 600€ za 4 urice dela na mesec.
Čistilka dobi 700€ za 40 minut na dan x 22 dni = manj kot 15 ur na mesec oziroma dobrih 40€ na uro.[/quote]
kje to plačate 700 eur za 40 minut dnevno. kje ljudje božji
3€ x 100 stanovanj = 300€ za urico dela. Strošek prevoza se porazdeli na več objektov v istem naselju.
6€ x 100 stanovanj = 600€ za 4 urice dela na mesec.
Čistilka dobi 700€ za 40 minut na dan x 22 dni = manj kot 15 ur na mesec oziroma dobrih 40€ na uro.[/quote]
Ljubljana. Pa ni čistilka kriva, kriv je privatnik, ki jo zaposljuje, ona zasluži komaj minimalca, da vsak dan leta od bloka do bloka in jih v osmih urah spuca 8, s tem, da so eni v Mostah, eni pa v Šiški in da mora priti od enega do drugega, niso vsi na kupu. Vsak blok ji plača minimalno 500€ na mesec, privatnik poberepar jurjev, njej ona ga pa stane manj kot jurja na mesec… Tako ti je to.